reklama

Październik 2012

reklama
Jutrzenka cieszę się, że dobrze znosisz szpital i względnie Ci się tam nawet podoba ;-)
Ja już ledwo na oczy widzę taka jestem zmęczona, zaczęliśmy przenosić graty z mojego tymczasowego pokoju na górę, więc za mną wyciąganie wszystkiego z szaf, zanoszenie przy pomocy męża i taty na górę i układanie z powrotem. Chłopaki dodatkowo nosili meble, ja już odpuściłam :-p Ale i tak nalatałam się po schodach jak dziki reks i chyba mam dość!
Jutro meble mojej siostry wylądują w moim ex pokoju, a meble babci (z góry) wraz z nią na dole w ex pokoju siostry.
Takie zawirowania żebym z mężem i synusiem mogła mieszkać na swoim M, z własną kuchnią, łazienką itp.

Jutrzenka ciesze się że poprawiłam ci humor swoją głupotą :-D polecam się na przyszłość :rofl2: poza tym to w ciązy jestem to powinno być wybaczalne ( dobrze że mam na co zwalić :laugh2:)

Paula fajnie ci my też jeszcze troszkę i mam nadzieję że będziemy u siebie :tak::-)

A mnie męczy zgaga nie mogę się położyć bo mi gardło rozrywa :wściekła/y: nawpychałam do tej życi teraz mam :no:

Dziewczynki dzięki za tak mało nadrabiania:-)

Hej dziewczyny!!
Azorek trzymam kciuki za męża &&&&. Niech już w końcu się uda!:tak:
Sandy witaj po urlopie :happy:

Mi się dziś śniło, że moją siostrę bili jakąś dechą pod drzewkiem wiśniowym w ogrodzie. Tylko, ze my tego drzewka nie mamy już dobrych kilka lat :-D
Chyba mi się deski z podłogą szwedzką, którą mamy kupić pomyliły, a wiśnie to wiadomo - sezon, to też się śnią, ale czemu bili siostrę Zobacz załącznik 482436
No to ja powiem Wam mój sen, padniecie na pewno:tak: Śniło mi się że wygrałam kolację z Christiano Ronaldo i nasz wieczór był taki romantyczny, że na koniec żeśmy się całowali:-D Jak sie obudziłam to się zastanawiałam skąd mi takie głupoty do głowy przychodzą i sama z siebie zaczęłam się śmiać :tak:

Ja poszłam dzisiaj na spacer i dotarłam po falowanym chodniku do Straconki do Ciachomanii na goracą czekoladę z bitą śmietaną Polecam!!

witam jeszcze przed pojsciem spac

wlasciwie to nie wiem czy wogole narazie sie klasc bo o polnocy wpadna sprawdzac tetno
tylko ze z kolei o 6 rano przyjda mierzyc temperature, na szczescie bezdotykowo wiec szybko no i znowu tetno i zastrzyk
W ciagu dnia 3 razy ktg, 3 razy sluchanie tetna. Do tego 1h [o posilku przez 1h trzeba liczyc ruchy
I wez tu czlowieku odpocznij w szpitalu jak nawet spac niema kiedy

Mamba z Ronaldo romantycznie, hehehe co najwyzej o jego wlosach byscie pogodali i o tym jaki jest piekny :-D

Malinowa ale wlasnie co samemu to samemu

dobranoc kobietki

do jutra

Ja tez sie juz zegnam kobitki na dzisiaj,
przenosze sie z sofy do lozeczka mojego - jakos tam wygodniej bedzie chyba juz teraz :D
Dobrej nocy i mniej wariackich snow :D

Ps. Ja pewnie poszaleje znowu bo Krzyk ogladam, a to mi nie pomoze :D

To ja się witam i zegnam chyba dzis ostatnia.
Ponadrabiałam zaległości od środy i juz nie pamietam co komu odpisać.

Nasza córcia ostro kopie i codziennie daje o sobie znać, ale widze ze jak wiekszość dzieciaczków nie lubi przerzucania sie na boki.Mi raz lepiej zasypia sie na prawym a czasem na lewym boku, na wznak to juz nie daje rady.A ostatnio pod brzuch musze podkładać sobie mała podusię bo mnie strasznie potem po bokach ciagnie jak nie podłożę.

Mnie sny ostatnio wogóle nie męcza ale co niektóre to widzę bujna wyobraźnie mają.

Dobranoc, buziaczki!

Anc ja jestem typem która ciąże przechodzi bez objawowo kompletnie ani razu nie wymiotowałam, teraz tylko mnie troszkę plecy bolą. A zapachy mi nie przeszkadzają. Ja też od dłuższego czasu zamierzam się wybrać na basen ale jakoś nie mam z kim
W takim razie nic tylko zazdrościć. Ja miałam wszystkie chyba możliwe.

edit: któraś z was wspominała kiedyś, że lekarz jej kazał "budzić" malucha jak się za mało rusza. Któraś to praktykuje? Mam takie dni, że młodego konkretnie czuję, ale są takie że prawie w ogóle go nie czuję. Nie wiem, może to przez to łożysko? eh
Ja mam łożysko na przedniej ścianie i różnie to bywa z tymi ruchami. Raz czuje często, raz rzadziej. Ale Maluchy podobno śpią przez 90% czasu więc widocznie u Ciebie w brzuszku wygodnie to się nie musi przekręcać ;-)

U mnie dziś pracowicie, czytałam Was cały dzień, coś tam nawet gdzieś skomentowałam, ale teraz dopiero nadrobiłam. Z rana pojechałam na pobranie krwi i oddanie moczu do analizy, miałam jechać w poniedziałek, ale dziś mama zaoferowała podwózkę więc nie odmówiłam. A tam tragedia. Pani pielęgniarka (moja ulubiona zresztą) nie mogła się wkłuć, później krew nie chciała lecieć, była za gęsta. Podziurawiłyśmy obie ręce, a w końcu udało się pobrać z dłoni. Nie polecam, bo boli i nie miło. Nastraszyła mnie pani pielęgniarka, że jak mi wyjdą wysokie płytki krwi to smutna sprawa, bo będę mieć skłonność do zakrzepów, a to nie dobrze.:no:
Później wróciłam do domu i padłam. Zerwałam się dopiero na basen i później na tą szkołę rodzenia. Zrobiłam porządki w łazience i w kuchni w szafkach jak tylko wróciłam do domu koło 22. Chyba się u mnie zaczyna się zabawa w wicie gniazda, bo jutro zamierzam ogarnąć szafę :-D. Teraz masaż, zielona herbatka z malin i spać, bo jutro mój tata zabiera mnie do jakiejś hurtowni artykułów dla dzieci żebym pomogła mu wybrać prezenty dla jego nowej wnusi :-D. Nie wiem czy wrzucę zdjęcia na zakupowy, bo pewnie rzeczy pojadą do moich rodziców, bo w swoim mieszkaniu nie chcę tego składować.

azorku wiadomo co z tą pracą? &&&&

reklama
Wtajcie.
Pytałyście jak na urlopie ,więc mala relacja :
urlopowałam się nad morzem -m.-Darłówko.
Z kwatery było 5 minut do plaży[kwatera extra],pogoda jak dla mnie była super,czysta plaża ,pyszne smażone,wędzone rybki-kupowaliśmy z straganów prosto od rybaków-rano o11 były z nocnego połowu ,a o 16 z dziennego,
lody w lodziarni Tropicana-bardzo smaczne rozpływające się w ustach
Obiady zamówiłam w ośrodku obok-za 14 zł dwu -daniowy obiad dla dorosłego ,dzieci 7 zł-tj duża waza pysznej zupy ,drugie dania bardzo smaczne-mięsne ,tylko raz pierogi i rybka ,super surówki .
Dziewczyny nazbierały dwa ogromniaste pojemniki kolorowych muszli,super się opaliły.
Ja i R też mamy opaleniznę,z tym że brzuch mam mnij opalony ,bo kiedyś miałam go oparzony i teraz jak się opalam to ma lżejszą opaleniznę.
Na deptaku są wielkie letnie hale z super książkami ,a obok latarni była ogromna hala z ubraniami-super ciuchy ,dobre gatunkowo ,a nie drogie.[z metkami,nowe]
Dużo brzuszków tam buszowało bo odzież dla małych dzieci dobre gatunkowo-koszulki ,body ,pajacyki i inne były w cenie od 4-10 zł.
Sukienki dla pań[nawet takie extra eleganckie-na super impezy max po 30 zł ,bluzki od 5 zł ,spodnie po 10zł
Na urodziny R kupił mi zegarek w formie branzoletki ,a dziewczyny kolczyki z szlachetnymi kamieniami.
Ja kupiłam im po kawałku tortu -cena zawrotna 10 zł za trójkącik-ale super smak.
Kwatera była zgodna z opisem-dwa pokoje z dużym balkonem,dwa duże i dwa średnie łóżka,aneks kuchenny-gospodyni chciała mi nawet wstawić kuchenkę 2-palnikową ,ale po co jak na parterze był piec gazowy ,mikrofala.
Na plażę chodziliśmy 2x dziennie na deptak też tak samo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry