Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale i tak nalatałam się po schodach jak dziki reks i chyba mam dość!
polecam się na przyszłość
poza tym to w ciązy jestem to powinno być wybaczalne ( dobrze że mam na co zwalić
)
:-)
nawpychałam do tej życi teraz mam 
Tego Wam życzę :-) Choć przeprowadzki nie zazdroszczę ;-)Paula fajnie ci my też jeszcze troszkę i mam nadzieję że będziemy u siebie:-)
No to ja powiem Wam mój sen, padniecie na pewnoHej dziewczyny!!
Azorek trzymam kciuki za męża &&&&. Niech już w końcu się uda!
Sandy witaj po urlopie
Mi się dziś śniło, że moją siostrę bili jakąś dechą pod drzewkiem wiśniowym w ogrodzie. Tylko, ze my tego drzewka nie mamy już dobrych kilka lat
Chyba mi się deski z podłogą szwedzką, którą mamy kupić pomyliły, a wiśnie to wiadomo - sezon, to też się śnią, ale czemu bili siostrę Zobacz załącznik 482436
Śniło mi się że wygrałam kolację z Christiano Ronaldo i nasz wieczór był taki romantyczny, że na koniec żeśmy się całowali
Jak sie obudziłam to się zastanawiałam skąd mi takie głupoty do głowy przychodzą i sama z siebie zaczęłam się śmiać 

W takim razie nic tylko zazdrościć. Ja miałam wszystkie chyba możliwe.Anc ja jestem typem która ciąże przechodzi bez objawowo kompletnie ani razu nie wymiotowałam, teraz tylko mnie troszkę plecy bolą. A zapachy mi nie przeszkadzają. Ja też od dłuższego czasu zamierzam się wybrać na basen ale jakoś nie mam z kim
Ja mam łożysko na przedniej ścianie i różnie to bywa z tymi ruchami. Raz czuje często, raz rzadziej. Ale Maluchy podobno śpią przez 90% czasu więc widocznie u Ciebie w brzuszku wygodnie to się nie musi przekręcać ;-)edit: któraś z was wspominała kiedyś, że lekarz jej kazał "budzić" malucha jak się za mało rusza. Któraś to praktykuje? Mam takie dni, że młodego konkretnie czuję, ale są takie że prawie w ogóle go nie czuję. Nie wiem, może to przez to łożysko? eh

. Teraz masaż, zielona herbatka z malin i spać, bo jutro mój tata zabiera mnie do jakiejś hurtowni artykułów dla dzieci żebym pomogła mu wybrać prezenty dla jego nowej wnusi
. Nie wiem czy wrzucę zdjęcia na zakupowy, bo pewnie rzeczy pojadą do moich rodziców, bo w swoim mieszkaniu nie chcę tego składować.