reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

nikamo zdróweczka

majeczka26 podeślkij prasowanie a za Ciebie z chęcią się nim zajmę

azorek ale nie zaszkodziła Ci ta sałata?? ja raz w NETTO kupiłam pekinke na surówkę mój specjał który B uwielbia i w domu przekroiłam na pół a tam masakra nie do użytku. i poszłam zwrócić. i taniej kupiłam w warzywniaku lepszą i większą.

albo raz w restauracji w poprzednie wakacje gdzie pracowałam (surowki byly kupne reszta swojskie) i klient do mnie ze dostał dodatkowe mięsko. chodziło o gąsienicę w surówce. jak poszłam zgłosić to na kuchnie to jakoś śmieszne mi się to wydało. dodatkowe mięsko powinien się cieszyć. ;p:-D

ptyśka to jak jest naprawdę który tydzień jak suwaczek pokazuje już 31 tydzień??
mój prawidłowy.

ja wstaje tylko raz dwa razy w nocy. ale rano boli kręgosłub i biodra. nie ważne jak spie i tak oboloała wstanę. dziś spałam do 9 bo telefon mnie obudził.

Piszecie piłkę tą "z cyckami jak u krowy"- tzn uchwytami. dobre to jest też dla nie ciężarnych by utrzymać równowagę i odzwyczaić się od zakładania nogi na nogę. na zajęciach w studium fizjoterapi jak byłam to okazało sie że zakładanie nogi na nogę powoduje skrócenie lekkie kości. nogę którą zakładacie na górę jest najczęsciej do 3 cm mniejsza niż druga.
mozna to sprawdzic. jak długo stoicie to czesto jedna noge uginacie co nie?? ta własnie jest dłuższa.

reklama
hej

ja mam jakis kryzys internetowy bo nie chce mi sie nic pisac
wogole jakies gorsze dni mam, nie wiem czy sobie wmawiam czy tak jest ale mam wrazenie ze jakis dziwne czucia w brzuchu mam, rano mnie do tego zoladek bolal.

Do tego pogoda do d....

popralam ciuszki i nawet nie moge ich na powietrzu suszyc.

ech smece wiec lepiej juz nic nie napisze

Dziewczyny a na allegro sa takie piłki z tym systemem antiburst? gdzie wy kupiłyście swoje?

malenstwo wg mojego lekarza jestem na dzień dzisiejszy w 29 tyodniu a nie jak suwaczek wyliczył że w 30.

Czytam sobie tak na temat nacinania krocza i jestem ciekawa jakie zdanie na ten temat ma położna którą chcę do porodu.Jesli mi powie że ona nacina bo trzeba to będę szukać do skutku takiej która mi obieca że będzie robić wszystko aby nie naciąć.Oczywiście jeśli poród będzie przebiegał prawidłowo bo w innych sytuacjach nie będę protestować.

Dziewczyny a na allegro sa takie piłki z tym systemem antiburst? gdzie wy kupiłyście swoje?

malenstwo wg mojego lekarza jestem na dzień dzisiejszy w 29 tyodniu a nie jak suwaczek wyliczył że w 30.

Czytam sobie tak na temat nacinania krocza i jestem ciekawa jakie zdanie na ten temat ma położna którą chcę do porodu.Jesli mi powie że ona nacina bo trzeba to będę szukać do skutku takiej która mi obieca że będzie robić wszystko aby nie naciąć.Oczywiście jeśli poród będzie przebiegał prawidłowo bo w innych sytuacjach nie będę protestować.

według swuwaczków obie mamy za 73 dni więc jesteśmy równo. co nie??

według swuwaczków obie mamy za 73 dni więc jesteśmy równo. co nie??

Tak ale oby dwa suwaczki są z innych stron i właśnie oby dwa liczą inaczej , tak czy owak bardziej wierzę lekarzowi niż suwaczkom :-) bo skoro ty masz 29tc i 6 dzien a ja 30tc i 1 dzień to jakim cudem zostało nam 73 dni? :baffled:

krak dzięki wyręczyłaś leniwca z szukania :-D;-)

azorku współczuje doznań sałatkowych, ciężko sie czyta o tym, co dopiero to zobaczyć :baffled: mi sie kiedys zdazylo ze w drozdzówce z francuskiego ciasta po zjedzeniu pol zobaczylam w środku mrówkę, która sobie spacerowała, bleh

malenstwo nie wiesz co czynisz z tą przysługą z prasowaniem, ale skoro tak mówisz, to nie pogardzę :-D

dziewczyny mam dość dzisiejszego dnia w pracy, jestem wyrąbana w kosmos intelektualnie, do tego juz nie wiem jak mam siedzieć, zeby kość ogonowa mnie nie bolała :baffled: zmykam do domu

EDIT: Paula współczuje Ci tej "gonitwy myśli" w nocy, wiem co to znaczy, na szczęście wiele lat temu wyleczylam sie z tego.. jak już któraś z Was pisała - ciepła kąpiel, książka/gazetka i oczy same mi sie zamykają po 1 stronie czytania - i tak do rana :-) no z przerwami na siku, ale to na śpiąco robie.. mysle ze to sie zmieni jak juz do pracy chodzić nie bede. Cóż Ci poradzić mogę, moze pij cieple mleko na noc, albo meliske?

Ostatnia edycja:
Tak ale oby dwa suwaczki są z innych stron i właśnie oby dwa liczą inaczej , tak czy owak bardziej wierzę lekarzowi niż suwaczkom :-) bo skoro ty masz 29tc i 6 dzien a ja 30tc i 1 dzień to jakim cudem zostało nam 73 dni? :baffled:

właśnie. może płeć robi te różnicę heheh
ja mam na 1 pażdziernik.

majeczka26 z chęcią z chęcią. lubię prasowanie.

A u mnie sie skończyły nocne pobudki na siusiu i juz nie pamietam kiedy tylko po to sie obudziałam, inna sytuacja jest jak synek zrobi nocna pobudke to musze skorzystac ale tak sama z siebie sie ni budzę;-)

Azorek to Ci sie trafiła niespodziewajka, blech.....

reklama
Mina z czego sie chichrałaś? że furaaa prasowania do mnie mówiła? :-D na szczęście nie przemówiła i leży dalej :baffled:
z tego że leży i nie gada i nieprzyzwoita jest że sama się nie wyprasowała .:rofl2:

Mina​ i wstałaś o 4????Chłopcy odprawieni ?
własnie wstałam o tej 4 i dlatego jestem dopiero teraz.. z lotniska pojechaliśmy do legionowa bo małż miał od 8 badania okresowe, potem na ryneczek po warzywka i zeszło do 10-30. W domku zabraliśmy się za sprzątanie. Ja tylko lekko pościel ogarnęłam , mąż zaczął odkurzać i myć podłogi a ja jak padłam tak zasnęłam i dopiero po 14 się obudziłam. I znowu maraton do stomatologa z mężem do kliniki i przy okazji umówiłam się do okulisty na przyszły tydzień. Siedzę i piasek w oczach mam pewnie padnę po 20 bo już ledwo siedzę.
Dziecię moje szczęśliwe i gania z psem u babci na działce, ja nie wiem na jakich dopalaczach on jedzie bo nic a nic nie spał od 4 rano :szok::szok::szok:

postepy sa kuwetka w sy[pialni kotek siusia do kuwetki:-)
gratuluję postępów z kotkiem.. a sałatki współczuję.. ja dzisiaj o 7 rano McWrapa z jajkiem w McDonaldzie zjadłam.. myślę że nic tam więcej nie było..

Ale jestem z siebie dumna, normalnie muszę się pochwalić :) Skończyłam właśnie i wysłałam moj artykuł :) Jak dobrze pójdzie to jest szansa na stypendium :)
no to trzymam kciuki żeby się udało.

nie piszę za wiele bo muszę poleżeć.. mocy we mnie nic nie ma
jak się wyśpię to nadrobię..
papapa

P.S.
piłkę mam taką z Lidla porządna sprawa i 2 gumy do rozciągania. Do 100kg więc ok.

Do góry