reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Jak się tak chwalicie co robicie to ja też napiszę ;-)
Wyczesałam 2 koty
Można ulepić trzeciego, nieco mniejszego 
Wyczesałam 2 koty
Można ulepić trzeciego, nieco mniejszego 
M
malenstwo20
Gość
dziekuje wszystkim.
właśnie jakieś poł godz po powrocie z pracy odebrałam bukiet czerwonych róż dla mnie. Od B.:-)
właśnie jakieś poł godz po powrocie z pracy odebrałam bukiet czerwonych róż dla mnie. Od B.:-)
u mnie dzisiaj również była fasolka.. mniam..a ja własnie robię fasolkę szparagową z bułką bo dostałam od mojej mamy trochę![]()
ja z moich też poduszki mogę robić..Wyczesałam 2 kotyMożna ulepić trzeciego, nieco mniejszego
![]()
ale muszę szybko sierściuchę zbierać po czesaniu bo one się nią bawić chcą..
super gest.. mój kiedy był za granicą to mi pocztą kwiatową przysłał bukiet róż na rocznicę, popłakałam się oczywiście..
a ja już dzisiaj padam. mimo,że dopiero 20-sta..
poczytam inne wątki i spadam spać..
dobranocek..
Witajcie :-)
anć - apetyczne jedzonko
maleństwo - wszystkiego najlepszego :-)
mimii - fanie, że jesteś z powrotem
malinova - oby ząb Cię puścił bidulko :-)
a nam czas z Mama mija bardzo miło, dzisiaj był objazd po sklepach, mama kupiła trochę rzeczy dla siebie, i pół H&M - u dla Majki oraz górę zabawek - normalnie poczwórny Mikołaj w środku lata :-) Maja jej nie odstępuje, bawią się razem, gadają - miód na serce
czasu na kompa do środy będę miała troszkę mniej, ale będę nadrabiać :-)
anć - apetyczne jedzonko
maleństwo - wszystkiego najlepszego :-)
mimii - fanie, że jesteś z powrotem
malinova - oby ząb Cię puścił bidulko :-)
a nam czas z Mama mija bardzo miło, dzisiaj był objazd po sklepach, mama kupiła trochę rzeczy dla siebie, i pół H&M - u dla Majki oraz górę zabawek - normalnie poczwórny Mikołaj w środku lata :-) Maja jej nie odstępuje, bawią się razem, gadają - miód na serce
Maleństwo piekna niespodzianka ,wow!! Są jeszcze prawdziwi męźczyźni!! 
Sonka ,nie ma to jak babcia
Wpadłam tylko powiedziec dobranoc i ide się wygrzewać ,herbatka lipowa z miodzikiem i cytrynką ,tantum verde ,apap i łozeczko -niestety załapałam choróbsko od Misia
(
Buziaki!!
Sonka ,nie ma to jak babcia
Wpadłam tylko powiedziec dobranoc i ide się wygrzewać ,herbatka lipowa z miodzikiem i cytrynką ,tantum verde ,apap i łozeczko -niestety załapałam choróbsko od Misia
Buziaki!!
mimii
Fanka BB :)
Jak się tak chwalicie co robicie to ja też napiszę ;-)
Wyczesałam 2 kotyMożna ulepić trzeciego, nieco mniejszego
![]()
My mamy tak po czesaniu naszego psa, drugi byłby jak nic
latem strasznie zwierzaki gubią sierśćdziekuje wszystkim.
piękny gest :-) i oczywiście wszystkiego co tylko najlepsze z okazji rocznicy, dalszych wspólnych i pięknych lat razem :-)
Witajcie :-)
super miała Majka z babcią Mikołajem :-) na pewno zadowolona jak tylko i Maja i babcia, że tyle radości sprawiła wszystkim. I fajnie, że wizyta mamy tak super przebiega :-)
Wpadłam tylko powiedziec dobranoc i ide się wygrzewać ,herbatka lipowa z miodzikiem i cytrynką ,tantum verde ,apap i łozeczko -niestety załapałam choróbsko od Misia(
Buziaki!!
duuuużo zdrówka i oby choróbsko szybko puściło i Ciebie i Miśka &&&
Ja tak samo piję sobie herbatkę z cytrynką, ale tak z przyjemności :-) i zaraz pewnie też zmykam spać. Śnijcie wszystkie słodko i kolorowo, do jutra :-)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Karola a wogule to skad z Sacza jestes?Mimii - rodziców i teściów odwiedziliśmy:-) czyli okolice Nowego Sącza![]()
heh moj szwagier ma dzis rocznice slubu tez, chcial siostre poprosic zeby kwiatki kupila zonie [mial jakis problem z zamowiniem ich sam] ale siostra nie miala czasu, wie zadzwonil do zony zeby sobie sama kupilasuper gest.. mój kiedy był za granicą to mi pocztą kwiatową przysłał bukiet róż na rocznicę, popłakałam się oczywiście..
A ja mimo ze dalej nie pracuje i dopoczywam to bez natchnienia netowego tylko na chwilke [zmowu] wpadam do was podczytac, zreszta dalej zgaga mnie trzyma i wymiotuje. Nie jestem wiec w stanie skupic sie na wielu rzeczach.
Dobranoc wszystkim, paps
reklama