Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można ulepić trzeciego, nieco mniejszego 
u mnie dzisiaj również była fasolka.. mniam..a ja własnie robię fasolkę szparagową z bułką bo dostałam od mojej mamy trochę![]()
ja z moich też poduszki mogę robić..Wyczesałam 2 kotyMożna ulepić trzeciego, nieco mniejszego
![]()
właśnie jakieś poł godz po powrocie z pracy odebrałam bukiet czerwonych róż dla mnie. Od B.:-)
Jak się tak chwalicie co robicie to ja też napiszę ;-)
Wyczesałam 2 kotyMożna ulepić trzeciego, nieco mniejszego
![]()
latem strasznie zwierzaki gubią sierśćdziekuje wszystkim.
właśnie jakieś poł godz po powrocie z pracy odebrałam bukiet czerwonych róż dla mnie. Od B.:-)
Witajcie :-)
a nam czas z Mama mija bardzo miło, dzisiaj był objazd po sklepach, mama kupiła trochę rzeczy dla siebie, i pół H&M - u dla Majki oraz górę zabawek - normalnie poczwórny Mikołaj w środku lata :-) Maja jej nie odstępuje, bawią się razem, gadają - miód na serce
czasu na kompa do środy będę miała troszkę mniej, ale będę nadrabiać :-)
Wpadłam tylko powiedziec dobranoc i ide się wygrzewać ,herbatka lipowa z miodzikiem i cytrynką ,tantum verde ,apap i łozeczko -niestety załapałam choróbsko od Misia(
Buziaki!!
Karola a wogule to skad z Sacza jestes?Mimii - rodziców i teściów odwiedziliśmy:-) czyli okolice Nowego Sącza![]()
heh moj szwagier ma dzis rocznice slubu tez, chcial siostre poprosic zeby kwiatki kupila zonie [mial jakis problem z zamowiniem ich sam] ale siostra nie miala czasu, wie zadzwonil do zony zeby sobie sama kupilasuper gest.. mój kiedy był za granicą to mi pocztą kwiatową przysłał bukiet róż na rocznicę, popłakałam się oczywiście..