Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skoro mowisz ze jest tam względnie tanio, jutro tam skoczymy
nie denerwuj sie, szefowa męża jest kolejną potwierdzającą regułę
na pewno jest to wkurzające, ale co człowiek może zrobić? :-/ a Kozłówek dobrze kojarzyłam, bedziemy prawie sąsiadkami ;-)
Jakoś ich brak. Mam już dośc spore problemy z oddychaniem, a wczoraj jak się połozyłam to tak mnie paliło że nie wiedziałam, czy to zgaga, czy może w klatce piersiowej coś od serducha
Z niektórymi tak :-). Ja dziś dodatkowo układałam bibliotekę. Książki dziecięce jeszcze z moich lat na jedne półki, poradniki na drugą i tak tematycznie. Nanosiłam się troszkę teraz leżę.Paula - widzę, że klonujemy czynności :-)
Nie chcę straszyć, ale sama się boję. Moja teściówka ledwo 45kg waży, teść też szczupły, a mój mąż (teraz chudzinka) urodził się 4600!!i ja jestem tego samego zdania:-) a jeśli mamusia szczupła to dziecko też gigantem nie będzieja się odżywiam zdrowo i regularnie ale zawsze byłam chuda więc nie ma się co cudów spodziewać że po takiej mamie i szczupłym i wysokim tacie będzie jakieś małe bambaryło
a z tego co widziałam to Wy też do grubasów nie należycie
takie geny
![]()

I Wam tego życzę!
. Czekam aż siły witalne wrócą!

, musialam na jakas mamełe wygladac
. Takze nie sprzedawczynie a ochrona jaka pomocna