reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

marand również mam nadzieję, ze ten ból to nic takiego, a jeśli naprawdę cię to nie pokoi to może skonsultuj to z ginem. Mój mi zawsze powtarza, żeby przyjeżdżać nawet z najgłupszym pytaniem, niż coś zaniedbać.

też mam taką nadzieję, ale właśnie tak sobie analizuję i to chyba maluch mi tak uwiera, bo mniej więcej w tym samym czasie zaczęło mnie boleć podbrzusze, prawe biodro i do tego mam spuchniętą prawą nogę (kostkę i stopę) a lewa w zasadzie ok, więc może synek uciska mi jakiś nerw i temu tak się dzieje, no nic poczekam jeszcze trochę, we środę mam wizytę, ale jak się nasili bo chyba pójdę wcześniej

byłam u diabetologa-endokrynologa dziś i wróciłam zła:wściekła/y:, bo niczego się nie dowiedziałam, na moje pytania pokiwał tylko głową i dał skierowanie na badania hormonalne i przeciwtarczycowe i dalej nic nie wiem czy ten cukier to ok czy nie, porażka

reklama
Dawno tu nie zaglądałam,
Dziewczyny w wolnej chwili zapraszam Was na moją nową stronę Monika Kegel | Fotografia dziecięca, ślubna i ciążowa
nikha.. wyluzuj.. wpadasz raz na 2 miesiące, wrzucasz link reklamę na swoją stronę i znikasz.. to jest SPAM!!!

byłam u diabetologa-endokrynologa dziś i wróciłam zła:wściekła/y:, bo niczego się nie dowiedziałam, na moje pytania pokiwał tylko głową i dał skierowanie na badania hormonalne i przeciwtarczycowe i dalej nic nie wiem czy ten cukier to ok czy nie, porażka

ale za to jak profesjonalnie brzmi nazwa specjalisty...
Żenada po całości.. a płaciłaś za tą wizytę? Bo ja bym grosza nie dała za takie potraktowanie..
może twój lekarz cię podniesie na duchu.. &&&&&&&&&&&

ale za to jak profesjonalnie brzmi nazwa specjalisty...
Żenada po całości.. a płaciłaś za tą wizytę? Bo ja bym grosza nie dała za takie potraktowanie..
może twój lekarz cię podniesie na duchu.. &&&&&&&&&&&

na szczęście za wizytę nie płaciłam ale zlecił parę badań i za nie niestety z 7 dyszek pójdzie:dry: nie jestem lekarzem ale myślę że w tych badaniach i tak nic nie wyjdzie, ale dla wszystkiego wolę zrobić żeby w razie czego sobie w brodę nie pluć, ale jak tak dalej pójdzie to szybciej urodzę niż się dowiem czy wszystko ok

hej

wczoraj nie czytalam bo mialam niespodziewana wizyte u lekarza z kuba. Od wtorku wieczorem mowil ze go boli siusiak jak dotyka lub zaklada majtki. A po przedszkolu jak zobaczylam to mial mocno czerwona koncowke
dostal 2 masci i skierowanie na mocz. Lekarz mowi ze to raczej nie zapalenie cewki czy pecherza bo by go szczypalo przy siusianiu. Jutro mam kontrole to zobaczymy

Jutrzenko Miś miał to samo i lekarka stwierdziła zapalenie napletka dostał Bactrim ,oklady z Rivanolu i kąpiel w korze z debu.

Marand ,kurcze to rzeczywiście wiele się dowiedziałaś na tej wizycie!!!

Nikha jestem tego samego zdania co Mina to spam ,nie odzywasz się a potem tylko reklamujesz!

Boszszszee 35 stopni od rana !! Już mam dośc tego lata brr!!!

witam

wrocilam z Warszawy i padam, ale upal, 35 stopni :szok:

zaliczylam kfc, mniam mniam, juz niedlugo nie pojem to trzeba korzystac :-D

Mimi super ten wypad do remizy, napewno Olus zadowolony

Marand no to sie lekarz popisal:no:

Nikha jak dobrze widze nie pisalas przez prawie 4 m-ce a nie tygodnie i masz lacznie AZ 16 postow z temacie wiec sie nie dziw ze dziewcznyny tak reaguje ze pojawiasz sie nagle, nie napiszesz nic konkretnego tylko od razu link. Zwlaszcza ze jest regulamin

Jutrzenka - zdrówka dla synka - mam nadzieję że to nic poważnego:tak:jak po strzyżeniu??

Karola u rany malo sie nie udlawilam borowka tak sie usmialam :-D:-D:-D:-D:-D. To strzyzenie to dotyczylo wizyty u gina i wiesz zero przyjemnosci, ledwo cos w lustrze widzialam wiec zadnej efektownej fryzury nie wyczarowalam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

i dzieki

u Kuby chyba lepiej, juz mnie go boli, ma mniej czerwone, widac masc dala rade, zobaczymy jutro wyniki

reklama
Do góry