Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marand - może na wszelki wypadek do lekarza idź??
Karola u rany malo sie nie udlawilam borowka tak sie usmialam. To strzyzenie to dotyczylo wizyty u gina i wiesz zero przyjemnosci, ledwo cos w lustrze widzialam wiec zadnej efektownej fryzury nie wyczarowalam
![]()
a takie postrzyżyny to faktycznie mało przyjemne, ja już od miesiąca nic nie widzę a z lusterkiem mi jakoś nie wychodzi, więc działam po omacku czy to piwo to oby na pewno bezalkoholowe?w tym momencie piję piwo bezalkoholowe piwo

i nieźle się uśmiałam jak przeczytałam potem o co chodziło heheh 

mam nadzieję, że tak, bo wlewam w siebie już drugie.czy to piwo to oby na pewno bezalkoholowe?![]()

Dzień dobry.
Jak ja nienawidzę ptaków!!!!!!!!Jak komuś właśnie podpadłam to trudno
, siedzi taka mała menda na gałęzi od przed 6 rano i pi pi pi cały czas robi. Żeby chociaż jakaś melodia to była czy coś to jeszcze, ale nie! piszczy jak taki natrętny budzik z czasów PRL
. I już nie zasnęłam od tej 6, trochę więc jestem wściekła. Mam nadzieję, że mi przejdzie
Miłego dnia :-)
w końcu przeczytałam po 3 dniach zaległosci
ja byłam w Ikei we wtorek, kupiliśmy komodę HEMNES Komoda, 6 szuflad - IKEA i łóżeczko dla młodej, a że dostalismy 160 zł rabatu to zaszaleliśmy w kocach i innych duperelach
Polcia - ptaszysko wygląda na wredne
no i zapomniałam co chciałam napisać
No ja też myślałam że to maluch mnie uporczywie kopie w jedno miejsce, ale jestem po nieprzespanej nocy a i ból się nasilamało tego zrobiło mi sie tam jakieś zgrubienie i zaczynam się bać, więc dzisiaj wybieram się do lekarza . mam nadzieję że to nic poważnego i chyba z juniorem ok bo fika i fika i jak czasami tam kopnie to mam gwiazdki przed oczami
Ja tez nie nawidzę gołebi bo nic tylko srają mi po balkonie i parapetach a ja nie umiem tego wymyć bo mnie tak naciagaCzasami jestem taka zła że mam ochotę do nich strzelać
![]()

no i zostałam niechcący forumowym szeryfem..Mina przeczuwałam, że na mnie nakrzyczysz. ale ostatnio byłam tak leniwa, że aż mi było wstyd...
a na czarnej liście Miny już na pewno kilka pracusiów jest zapisanych ;-)![]()

jedyny ratunek zawsze w mamusi! I dokładnie pokazuje podział ról który przytoczyła erde..., potem małż walnął się w nogę siekierą, potem Majka rozwaliła łokieć do krwi (wyobrażacie sobie co się działo.. KREW!!!!!!!!!!!!!!!), mamusia musiała przebrać, umyć, utulić do snu uważając na łokieć ( :-) ), a wcześniej przeżyć wodę utlenioną, nie wiem kto się bardziej zmęczył :-)