reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2012

reklama
Hej dziewczyny, staram się od wczoraj wszystko nadrobić i przeczytać. Widzę, że był temat o zwierzętach, nie moge nie dorzucić swojej ukochanej kotki. Ma już ponad 3 latka i nie wyobrażam sobie życia bez niej:-D
Koty są super i nie ma z nimi większego problemu, bo dom jest dla nich najważniejszy, moja kotka wychodzi tylko na spacer na bal;kon heheh;-), więc spacery nie są zbyt uciążliwe dla takich leniuchów jak ja:-)

Załączniki

• Zdjęcie0049.jpg
    Zdjęcie0049.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 32
Dzień dobry na tłusto! :-)

Zobacz załącznik 437814

Ja jak wczoraj poszłam spać z Kubą o 20 tak wstałam dzisiaj przed 7 :) ale mi się dobrze spało!
Mój M wracając z pracy zajechał mi po pączki ze śmietaną! ach! co za pychota!
yes2.gif

Miłego Dnia!
Kurcze smaka narobiłaś a ja dzisiaj bez żadnego pączka a takie ze smietaną bym zjadła bo dźemu nie lubie
Dziewczyny nie miałam usg czekam na wynik testu krwi,to UK niestety :crazy:

Ja bym zwariowała tam. Normalnie ja tylko na usg czekałam bo badania to ja sobie sama zrobiłam a i nie wiem jak wkleić zdjęcie mojej fasoliny :-(

Co do zwierzaków ja mam kotkę rosyjską niebieską. Wielka dama byle czego nie zje i całymi dniami śpi

a ten dzwoneczek to po co??

a tak się zastanawiam, czytając dziewczyny spoza RP że my jednak tutaj w kraju nie mamy najgorzej.. diagnostyka od początku ciąży,leki dostępne bez problemu ,z L4 też raczej nie ma większych komplikacji..
gdybym ja miała utrzymać 5-tą ciążę na paracetamolu... wrrrrrrr

reklama
anusia, jak widzę twoja kicia też bardzo lubi czytać i pisać.. akurat to co ty w danej chwili :happy:

Wiesz co, no właśnie tak jest:-D Po prostu jak pracuję i mam wszystkie papiery rozłożone to ona po prostu musi na nich usiąść lub się rozłożyć, ale jej najlepszym przyjacielem to jest laptopi oczywiście też w tym momencie gdy ja na nim pracuję. A spróbuj ją wtedy zrzucić z papierów lub z laptopa, to jest strasznie obrażona albo zaczyna gryźć.
Zwierzęta są niesamowite - polecam wszystkim!!!

Mina29, Ty też masz kotka???

Silene: Twój rudzielec Leon jest super słodki, chyba mu odpowiada wylegiwanie sie na poduszkach:-)

Do góry