reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2012

MIna29 - nie zdążyłam przeczytać całego wątku:-)
Super kociaki, a ten czarny to jakaś rasa??? Bo jakiś taki inny??? i ten ogon ma taki niesamowity!!! To musi być jakiś rasowy!
Jak Ty dajesz radę z 3 kotami, ja mam tylko jedną ale jak zaczyna szaleć po mieszkaniu to się tylko rozglądam co strąci ( oczywiście przez przypadek), aha no i w nocy się jej włącza bieganie i nas budzi nad ranem. A musz przyznać że wszystko co najbardziej hałasuje to właśnie znajduje np. o 3 nad ranem i się oczywiście bawi:-D a co tam!

czarny kocur i kotka na hamaku to maine coon, rodzeństwo z jednego ojca , z jednej hodowli, 2 dni różnicy w urodzeniu. A kiedy się bawią (w nocy oczywiście) to jakby stado słoni biegało i to jest fajne

Wiecie co dziewczyny ja już popadam w paranoję normalnie....bolą mnie plecy tak na samym dole prawie przy czterech literach i co chwila latam do kibelka sprawdzać czy coś się nie dzieję mam noramalnie schizę jakąś niech już zadzwonią :eek:
spoko kochana, takie bóle są normalne..

a ja oglądam ciąża z zaskoczenia na TLC i oczywiście ryczę jak bóbr

reklama
Mamba 2008 - moja kicia jest bardzo podobna do mojej, nawet na Twoim zdjęciu taką samą pozę robi:-) Tylko moja ma białe łatki - pod bródką, pod paszkami i na brzuszku, a ilke Twoja ma lat?

Moja ma 5 lat i cała jest w jednym kolorze z zielonymi oczami:tak:

a ja oglądam ciąża z zaskoczenia na TLC i oczywiście ryczę jak bóbr

Ja tez oglądałam te ich historie normalnie niesamowite :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Uffff nadrobiłam dzisiejszy dzień.Synek od rana mało pospał i nie zdazyłam nawet nic wpisać.
Ale smaka robicie na te pączki, mi sie nie chciało iśc do polskiego sklepu po paczki a te irl to moga sie schować.

Dzasta82 &&&&&&&&&&& zaciśnięte, mam nadzieje ze @ nie przyjdzie i pochwalisz nam sie pieknym 2-kreskowym tesciorem :)
Silene życze zdrówka córeczce i &&&&& za wyniki.
Azorek to nagadaj moze u lekarza, moze da sie naciągnac na darmowy skan.W irl tez wszystko lecza paracetamolem.
Mina ja tez czesto ogladam ten program o ciąży na TLC i co mnie dziwi ze czesto tym dziewczyna testy ciążowe wychodza negatywne :/

No pod tym wzgledem ciązowym i opieki nad cięzarnymi to macie w PL fajnie.Jak pisałam wczesniej tutaj ciężarna zajmuja sie dopiero około 20tc przynajmniej w moim szpitalu, do tej pory działa natura.

widze temat zwierzakowy sie rozkrecil:-D ja mialam w pl suczke takiego burka spasionego ale musielismu uspic bo miala raka:zawstydzona/y:teraz bardzo bym chciala miec psa albo kota choc nie przepadam za tym drugim zbytnio;-)ale niestety jak latamy do pl na urlop to ciezko by bylo z opieka nad zwierzatkiem:-(czesc znajomych ma w umowie na mieszkanie taka klauzule ze nie mozna miec zwierzat w domu i byl by problem komu podrzucic stworka:sorry:

dodzwonilam sie do szpitala do centrum poloznych od wczesnej ciazy:confused2:bo tu kazdy ma inny nr telefonu choc to jeden szpital:sorry: pani zadal mi mase pytan co do bolu i nie powiedziala tego ale po pytaniach wnioskuje ze podejrzewa ciaze pozamaciczna:zawstydzona/y: czekam bo ma sie skonsultowac z lekarzem i zkims tam jeszcze i maja mi oddzwonic niebawem i powioedziec co dalej. moze jeszcze dzisiaj mnie do szpitala odesla na badania choc tam zawsze jest tlok i moze dopiero na jutro rano mnie upchna na spotkanie i zapewne skan:tak: nie mam zadnych plamien wiec juz nie mysle o pozamacicznej predzej torbiel (moze teraz mocniej uciskac bo macica przeciez rosnie) albo infekcja jakas moglo mni epodwiac po pracy. trzymajcie kciuki a ja obgryze ze stresu w tym czasie reszte paznokci:zawstydzona/y:

Witam sie z powrotem jutro wizyta... a ja coraz bardziej sie boje:( Nie wiem jakim cudem ale moj K sie cieszy...teraz boje sie jeszcze bardziej:( ale kurde powiem wam że...no cieszyc sie powoli zaczynam

wlasnie dzwonila polozna ze szpitala podala mi nr tel wrazie jak by sie cos w nocy dzialo i skan mam jutro na 12:tak: powiedziala ze patrzac na moja historie chorobowa i 2 operacje obstawiaja cyste lub ciaze pozamaciczna. ehh okaze sie jutro i mam nadzieje ze kropek fasolinek ma sie dobrze. chyba dzisiaj nie zasne:szok:

reklama
Silene kiedy wyniki będą? Jak córcia-lepiej się czuję?
Azorek współczuję tej nie pewności.Dla pocieszenia dodam,że ja też miałam pobolewania i straszne kłucia-pisałam o tym,po wizycie u gina i braniu luteiny spokój nic mi nie dolega więc może i Tobie brakuje jakiegoś hormonu itd.Trzymam kciuki kochana i oby szybko dali Ci znać bo wiem przez co przechodzisz.

Do góry