Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mialam cyste ok 12,5 cm srednicy ktora pekla i sie wyalala. musieli usunac wsio ze mnie ale cosik pomineli i w ciagu tyg od pierwszej operacji bylam znow na stole operacyjnymAzorek to dobrze,że jutro mas ten skan.Trzymam kciuki za dobry wynik.A dlaczego miałaś te operacje?
lekarz ktory robil pierwsza operacje mial wtedy 65 lat
dostalas leki i masz szanse wielka na uratowanie tej ciazy trzyma sie tam i nie poddawaj!!
:-) &&&&&&&&&&&to chyba się mi jedynie tam podoba: diagnoza i zaproszenie na badania przez telefon.. w kraj jak człowiek swojego nie odczeka w kolejkach to nie da rady nic państwowo załatwićwlasnie dzwonila polozna ze szpitala podala mi nr tel wrazie jak by sie cos w nocy dzialo i skan mam jutro na 12powiedziala ze patrzac na moja historie chorobowa i 2 operacje obstawiaja cyste lub ciaze pozamaciczna. ehh okaze sie jutro i mam nadzieje ze kropek fasolinek ma sie dobrze. chyba dzisiaj nie zasne
![]()
i takich wieści jak od silene oczekujemyAzorek i megicarpenter trzymam mocno zacisniete kciuki, MUSI byc dobrze!!!
Dziewczyny dobre wieści
Jutro na 12 do lekarza i powtórzyć bete.
,poprawiłam jeszcze takim placuszkiem dobrym :biszkopt+bita śmietana+galaretka z truskawkami,w pracy kilka czekoladek bo dostałyśmy od przedstawicieli na tłusty czwartek czy walentynki..