ookatkaoo1993
Fanka BB :)
dzis wizyta... napisze po
a tak wg...mam pajęczynkę na biuście...;/
nie widzi mi sie to
a tak wg...mam pajęczynkę na biuście...;/
nie widzi mi sie to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Witaj margot....(..)Co tu jeszcze napisać o sobie? Mam 35 lat, więc będę jedną z najstarszych październikówek. Mój synek ma 6 lat, no, prawie 7, jest już pierwszoklasistą. Przeraża mnie trochę, że między dziećmi będzie taka duża różnica wieku, no ale cóż. Tak wyszło. Najpierw nie mogłam się zdecydować na kolejne dziecko, później jak już mi się zachciało, to okoliczności życiowe stały się bardzo niesprzyjające (poważne choroby w rodzinie itp.) i odkładaliśmy to, a lata leciały... Ale fajnie, że teraz, kiedy się w końcu zdecydowaliśmy, udało się rach ciach.