Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja nie wiem czy to tak trudno ogarnąć. wstyd się przyznać ale zrobiłam mu rysunkową instrukcję.
tak jak pisałam na prywatnym chyba nie jem wieprzowiny z powodów wyznaniowych, a w przedszkolu zdarzał się na obiad np. schabowy, albo na śniadanie kanapeczka z jakąś wędlinką ze świnki. więc ja wtedy dostawałam... banana
tak mama uzgodniła z panią dyrektor. no i bułeczkę dostawałam też. i przysięgam, że to chyba jeden z lepszych smaków mojego dzieciństwa.
strasznie się cieszę, że u nich cało i zdrowo choć oddzielnie. 
musiala bys widziec moja mine na jej smsaa na newsa o Krak zareagowałam oczywiście łzamistrasznie się cieszę, że u nich cało i zdrowo choć oddzielnie.

prawei padlam az mi sie brzuch napinal na maxa i sie tez poplakalam bo wspomnienai wrocily
:-) i co masz na mysli oddzielnie????
Aż się poryczałamkrak urodzila synka dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!
cieszę się ogromnie i zazdroszczę ,że poród już za NIą i tuli synka.Wagę ma bardzo ładną malutki.