Esi dzięki za wyjasnienie z tym brzuchem, rozumiem ze mierzy sie to na stojąco?

to mi tez moze 2-3 palce sie mieszczą wiec Wojtus jeszcze posiedzi
Margot ogarnęłaś wczoraj dziecięcą ferajnę? ;-) ja juz po 2 dniu bycia ciocią od przytulania, zabawy, opowiadania, słuchania itp padłam na twarz niedługo po tym jak goście wyjechali - wstałam dopiero dziś :-)
Karola ja mam zamiar w zimie wejść w swoją starą kurtkę - bez przeszywania guzików

po dzisiejszej wadze widzę ze moze byc ciężko, ale jakbym miala przeszywac cos w niej to wole kupic nową, bo to juz mialam zrobic rok temu - ta sie rozsypuje

a co do kina to trąbią o "Jesteś Bogiem" - ponoć rewelacja i moze tez sie z mezem w ktorys dzien skusimy. Co do tego bólu - mialam taki tylko pod prawą piersią + żebra; przeszło samo po 2 tyg męczarni, ale ostatnio znów sie odzywa i to na przestrzał bo boli mnie az pod łopatką. Ginka mi powiedziala ze to wątroba moze byc uciśnięta, wiec tak jak dziewczyny piszą - tez obstawiam ucisk narzadów
Elutka - ja mam na liscie jeszcze np. ręczniki jednorazowe, pieluchy dla małego, linomag..
vibeke witaj!!! czekamy na zdjątka maluszków
azorku przesylam troche ciepła - w KRK piękna słoneczna pogoda i tak ma byc przez cały tydzień!
dobrze ze słońce wróciło bo mam troche prania po gościach (pościel, ręczniki) + kuzynka przywiozła mi troszkę ciuszków dla małego wiec chce w tym tyg poprać i wezmę sie za pakowanie torby - czas najwyzszy, bo nawet mąż mi juz zwraca uwagę - pewnie czuje dużą niepewność:-)
poki co jestem po oddaniu krwi, moczu i 2 jakiś badaniach i poleguje, cos siły mnie dzis opuściły wraz z upuszczeniem krwi