Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
malinowa karmie piersia.
I jak mały Jaś reaguje? Tak dopytuję, bo często się słyszy, że dzieci na piersi mamy nie lubią cebuli, czosnku, różnych ostrych przypraw, a w praktyce to nie wiem jak to jest.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
malinowa karmie piersia.
Mam nadzieję, że się to już nie powtórzy!emotion pisze:Hehe ja mam problem teraz przy tym chorobsku moim ze mis ie zle oddycha i wogule zreszta jak sie wierce w nocy to sobie czasem sapne - a maz bidny - choc juz spi z godzine jak mnie taka sapiaca uslyszy to sie zrywa i pyta "co rodzisz juz? Zaczely sie skurcze? Jedziemy do szpitala"Bo mysli ze 'sapie' przy skurczach - sie naoogladal filmow
![]()

bo nie zamierzam się nimi za bardzo przejmować) a w niedzielę wieczorem przyjeżdża moja siostra ale już nie na imieniny tylko w poniedziałek ma zakwaterowanie w akademiku i chce tylko przenocować więc też sama sobie poradzi
ale za to w poniedziałek Wielkie Święto ale na to to już nic nie muszę przygotowywać tylko ładnie wyglądać

udanego ślubu - tylko się nie wzruszaj za bardzo;-)