Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz humor mam średni.
Cała skóra na twarzy, karku, plecach czerwona, paląca i obrzmiała, na twarzy już te ropne krosty zaczęły się pojawiać... No masakra. Dziś idzie do dermatologa, zobaczymy, czy coś sensownego mu powie. Boję się, że w tej sytuacji nie powinien ze mną wchodzić na porodówkę :-( A jakoś samotne rodzenie średnio mi się uśmiecha... No i w sumie nie wiem, czy bym już chciała rodzić, czy jeszcze nie, w tej sytuacji... Eh. Ogólnie jestem podenerwowana.
Łojej Sandy zebys ty wiedziala ile ja juz osob puscilam w kolejceEmotion ,teraz to chyba Twoja kolej w kolejce?
Jak frytasy ? smakowaly ?emotion kusicielko, muszę przez Ciebie zrobić dzisiaj frytki. Koniecznie z majonezem. I chętnie bym się rozpakowała w piątek. Ten piątek. I nie słuchaj koleżanek, mam, teściowych itd. U Ciebie pewnie będzie jeszcze inaczej i pewnie stwierdzisz, że dało sie przeżyć. Już dzisiaj trzymam kciuki za Ciebie.(......)

wczoraj weszlysmy do domu ok 17 i tak zjadla 90ml zaraz 60ml dojadla po niecalej godzinie kolejna 90ml i znow 60 ml :O zasnac nie chciala ssala lapki i zjadala wlasne rekawki wzielam ja ze soba do kapieli znow dostala 90ml i dopiero po tym zasnela

jak w taki maly brzuszek tyle sie miesci??????????? jak odbeka to nigdy nie ulewa ...no nic ani kropelki
ona to wszystko tak przerabia?? wlewa w sibie tyle ze w szoku ejstesmy z mezem i dzis robie podejscie z mlekiem dla glodomorkow bo z torbami nas pusci w takim tempie

i cvo z nia nie tak?/ lol
. Ale mam nadzieje ze do powrotu do pracy czyli do czasu kiedy bedzie juz maly jadl zupki, kaszki uda sie z cyckiem wytrwac i jedynie dokarmiac w razie potrzeby