reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
o to nie widziałam takiego bajeru :-) my mamy zwykła maseczkę w wersji mini ;)
Nataniel nauczył się przekręcać z pleców na brzuch :-D co najfajniejsze to odwrotnie nie potrafi chociaż to chyba łatwiejsze.
jabłuszko mu strasznie posmakowało, wczoraj zjadł pół słoiczka, a dziś wymieszałam je z kleikiem. jadł i mruczał jak kotek, tak mu smakowało :-D

My tez malutkiego nebulizujemy jak ma katarek, a nawet jak nie ma to raz na jakiś czas to robimy-też mamy małą maseczkę dla dzieci. Słyszałam o tym smoczku do inhalatora, ale u mnie by to egzaminu nie zdało, bo mały smoczka nie chce..
Dzisiaj się pokusiłam i dałam troszeczkę marchewki-troszkę się na początku skrzywił, ale chyba mu posmakowała-teraz czekam na reakcje organizmu:)

Super, nie wiedziałam,że takie wynalazki są;-) musze poszukac tego inhalatora ze smoczkiem lub maseczką. na pewno sprawdze,dzieki dziewczyny.

hehe masz misia czy krówkę? ale tak serio to genialne są te inhalatory a ten smoczek jest bardzo pomysłowy. czy twój też tak strasznie głośno działa? bo mój wszystko zagłusza :dry:
a jeszcze pomysł na katarek o którym się dowiedziałam z jakiegoś forum (ale to tylko dla mam karmiących cycusiem). kilka kropelek mleczka do noska, sprawdziłam i pomaga:tak:
http://allegro.pl/inhalator-nebulizator-neb-100-microlife-neb100-i3010439940.html
taki mamy

Ostatnia edycja:
reklama
Krówkę mamy :) działa dośc głośno (chyba jak każdy) ale małego nie rusza. Jak mu inhalacje robie to tylko uśmiech widać zza smoczka:) ta mgiełka dość przyjemna jest- drobniejsza niż mżawka.

Do góry