Mama-1222, moj maly jak wczesniej sypial bez problemu w lozeczku tak od ok. 1,5 tyg. jak zasnie po kapieli lub myciu ok. 20 tak pospi do 00:00 i juz do rana albo przy cycu, albo na klacie mojej lub meza... Dzis juz wiemy co jest przyczyna tego ze stal sie tak juz na potege marudny: DZIS W 3 m-cu i 20 dniu POJAWIL SIE PIERWSZY ZABEK!!!!

))) dolna prawa jedynka

juz od okolo 1,5 m-ca widzielismy oznaki zabkowania a tu dzis taka niespodzianka

Dzis mielisny tez pierwsza lekcje wiazania chusty, ale poki co mlody nie za bardzo chcial wspolpracowac i glownie trenowalismy na lalkach. Musze przyznac ze moj maz jest w tym wiazaniu mrga dobry, kurce lepszy niz ja, nawet instruktorke zadziwil hihi

Poza zabkiem.mamy tez inny duzy sukces. Mlody przezywa mianowicie kolejny skok rozwojowy. Jak mial dokladnie 3,5 m-ca przekrecil sie sam.z pleckow na brzuch i odrotnie. A co najlepsze nie przypadkiem bo powtarzal te czynnosci az udali mi sie go nagrac

z tego co czytalam to takie sprawnosci dzieci cwicza okolo 5 m-ca... Normalnie szok hihi

Z gory sorry zs bledy ale pisze z telefonu majac wlasnie Feliksa na klacie