reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

reklama
vinga WOW Gratulacje!!!! :-D:-D:-D
Zdrówka i informuj nas na bieżąco co i jak! byłaś już u lekarza? Na kiedy termin?

my mamy kapelusik z odkrytymi uszami. Niby wiązany pod szyją ale mały i tak się często z niego wydostaje.

Misza, na lekarza jeszcze za wcześnie, pójdę tak ok 6-7 tygodnia żeby już serduszko było widać. to dopiero 3 tydzień. a termin nie mam pojęcia na kiedy... miałam tylko 2 @ po ciąży, więc obserwowałam tylko 1 cykl... nie wiem przez to jak mam sobie termin obliczyć:confused:

:-):-):-)Vinguś gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skoro chcieliście i się udało to super:tak: to życzę tobie i maleństwu mnóstwo zdrówka...podziwiam cię za szybkość:-D tylko nie uciekaj od nas, bo i tak już tu zbyt pusto:-(
a mój młody bez czapki śmiga, czasami mu chustkę wiążę na głowie, ale to jak wieje silny wiatr

dzięki Dziewczynki :*

Paulina, nooo chciałabym córeczkę ale jak będzie drugi chłopaczek i też będzie fajnie, aby zdrowe było
Panziorka, nie ucieknę od Was, zawsze coś tam naskrobię :tak:

Vinga gratulacje!!!
Super, że tak szybko się udało. Podobnie jak Paulina życzę córci...:)
Wiecie co, wczoraj byłam u koleżanki która ma właśnie w domku 2-tygodniowego krasnalka:)taki słodziak, że aż się zachciało..hehehe
Ja małemu ubieram czapeczkę "bez uszek", czasem jak nie ma wiatru to i bez czapeczki "chodzi":)
Ponawiam pytanie, co myślicie o wodach termalnych z takim maluszkiem jak Nasze?

reklama
Do góry