Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaka82 i nawet mamy tyle samo lat..hihi (sadząc oczywiście po Twoim nicku)![]()
hej kobietki
to mój pierwszy post, więc witam się serdecznie
Termin mam na 16 października. To będzie moje drugie latoroślejak najbardziej planowane-i udało się za pierwszym razem-sama jestem w szoku
Mamy już cudownego synusia. Teraz liczę na córcię, no ale oczywiście najważniejsze,żeby dziecko było zdrowe. Mam nadzieję, że wspólnie miło spędzimy te 9 miesięcy, a może i dłużej![]()
Gratulacje!Witam Was kochane.
Internet wczoraj u mnie nawalił,tak,że piszę dopiero teraz.
Na wizycie wszystko dobrze.Dzidzia ma 2cm,serduszko pika.Jestem szczęśliwa...kamień z serca i krok do przodu.
Jutro Was nadrobię,bo strasznie chce mi się spać.Śpijcie spokojnie,dobranoc.
Hej, ja też po wizycieJest malutka kropeczka
Lekarz mówi że jest jeszcze bardzo wcześnie ale według niego wszystko jest ok chociaż serducha nie było jeszcze widać
Czy któraś z Was miała już na USG serduszko w 5 tyg???
Witam nowe mamusie![]()
i oby juz same takie byly do konca roku
:-)to u mnie dzis sie tak zapowiada... wczoraj bylam jak robocop, to dzis olewkaJa dzisiaj miałam wyjątkowo słabe popołudnie w pracy,siły wogóle nie miałam.

w drugiej ciazy czulam wczesniej ruchy, ale mlody szybko zaczal mnie solidnie okladac i prosilam o chwile bez boksowania, co by sie dalo wygodnie usadowica w temacie brzuszka, to wiecie, mój też bardzo szybko się pojawił, nie to co w pierwszej ciąży. Mam też nadzieję, że sprawdzi się także to, że w drugiej ciąży szybciej odczuwa się ruchy dziecka, nie mogę się tego doczekaćto buksowanie to jedne z najpiękniejszych wspomnień
![]()
jestem dzis calkowicie bez powera... jeszcze nie poszlam na oddzial, bo nie mam sily nic zrobicAjak wasze samopoczucie dzisiaj ?
Milego dnia