reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

Petaluda bo tamtej dziewczynie beta nie przyrastała ,a później gin potwierdził,że ciąża się nie rozwijała.Ty byłaś pewnie za wcześnie i dlatego ginek jeszcze nic nie mógł zauważyć ,dlatego mój zawsze mówi żeby nie iść tak wcześnie bo i tak on nic nie zauważy ,a później chodzimy nerwowe.Jak pójdziesz na następną wizytę,ginek zobaczy serduszko to Ci da skierowanie na badania.No,ale jak się tak stresujesz to zrób sobie betę

reklama
U nas nie jest najgorzej, bo Kuba umie zająć się sam sobą na długo, sam się bawi itd. Nawet jak wstanie to ja jeszcze leżę z godzinkę na łóżku i oglądam tv a on już sam bawi się :-) Wszędzie go pełno, Wszędzie... ale za to straszny z niego bałaganiarz... wszystko go interesuje... bije, gryzie mnie i dzieci, kopie...
Jak mały był to dużo płakał, oj dużo... kolki miał, bardzoooo bolesne ząbkowanie.
teraz czuję, że będzie drugi facet i jak Aniołek :-) Kuba to czysty Tata, a drugie to będzie Mama :-)

Oglądałam ddtvn o tych wózkach hehe... fajne, tylko te ceny to z kosmosu :-(

Ostatnia edycja:
Nikamo ja też się obawiam lata bo wtedy synuś spędza czas na dworze i potrafimy do godz 22 siedzieć na podwórku. Jak się ma już dziecko to ciąża inaczej wygląda.Co do zaparć to na mnie activia nie działa ,ale jak zjem coś z sezamem lub makiem to zaraz przeczyści dlatego kupuję paluszki z sezamem i pomaga

ja sie lata nie moge doczekac bo młody bedzie miał wyciągniety basen a ja bede sobie pija bezalkoholowe drineczki, leżała brzuchem do góry na lerzaczku i czytała ciążowe gazetki :sorry::sorry::sorry:

GoKa - ja nie jestem z Opola, ale czesto się w tą strone wypuszczamy na dinozaury :-p ... ja jestem z górnego śląska ;-)

Ja jem dużo owoców zwłaszcza jabłek i pomarańczy i nie mam problemów z zaparciami. Program z wózkami widziałam- nic szczególnego a ceny z kosmosu:(
Moja siostra ma x-landera i jest bardzo zadowolona, mam nadzieję że może jej młodszy synek który ma teraz 14 miesięcy przestanie z niego korzystać zanim my będziemy potrzebować:)))

reklama
Do góry