reklama

Październik 2012

reklama
ja się właśnie na moje brudne podłogi patrzeć nie mogłam i rano na odkurzacz latałam a potem na ścierce.. teraz zupka i leżenie bo mnie podbrzusze boli.. wrrr

na zaparcia najlepsze siemię lniane

ja juz jestem ... szorowałam łazienkę, ale teraz aż lśni :-)

zapominajka - bo puki co to chodziłam do dwóch ginów ...prywatnie i państwowo :-p

znalazłam moje spodnie ciążowe, przymierzyłam i są dobre :yes: ... założę je chyba dzisiaj do gina =)

Ostatnia edycja:
witajcie,

Monia B - podobno jak śluz podbarwiony to nie jest to groźne, no chyba że ciągle przez kilka dni, najgorsza to czysta krew, najlepiej jak masz jak to dużo leż i odpoczywaj, a co do lekarza to ja bym się wybrała tak na wszelki wypadek, z resztą sama miałam taką sytuację

izabela 1982 - witaj wśród październikówek;-)

Lorelain - dzięki za relację z tych testów wózków, bo niestety nie obejrzałam, znów od 5 do 7 spać nie mogłam, a później jak już zasnęłam to dopiero przed 11 wstałam i trochę żałowałam że nie obejrzałam, ale teraz widzę że nie było warto

PETALUDA - co do piersi to faktycznie bolały mnie mocno, też spać na brzuchu, a nawet na boku nie mogłam, od tygodnie jest lepiej bo już tak nie bolą, ale niestety nie mieszczą się już we wszystkie staniki, no może w jednym jeszcze jakoś daję radę je upchnąć, ale wylewają się albo bokiem albo górą

Lorelain, Kaka - trzymam kciuki za wizyty:-D

dziewczyny tak skrobiecie że szok,
a ja wczoraj cały dzień zajęty, najpierw z uwagi na tymczasowy przepływ energii ogarnęłam kuchnie, a było co robić, a później to gości przyjmowaliśmy, najpierw siostra męża z dwoma łobuzami 3 i 5 latek, z jednym pojechała do lekarza a drugiego zostawiła nam pod opiekę, później moja mama z moją 4-letnią siostrzenicą i było na zmianę ciociu siku, ciociu piciu, ciociu pobaw się ze mną, ciociu poganiaj mnie, a na koniec moja kumpela, ale to już byłą przyjemność bo jest kosmetyczką więc doprowadziła mnie trochę do porządku, ale zeszło nam do 22 więc padłam jak betka

Ostatnia edycja:
powodzenia dla wybierajacych sie dzis do lekarza:))

tez mam ochote na usg w 3d albo 4d tylko nie wiem kiedy jest sens je robic bo jednak troche kosztuje......

a u mnie mulenie ciag dalszy:)) i do tego jestem strasznie slaba

ja sie cos zebrac nie moge do kupy hehehe i siedze przed kompem czekam az prostownica sie nagrzeje i sie wreszcie zbiore. musze bo kolo 14-15 kolezanka z cora wpada na herbatke-kawke. amelkowny nie klade dzis na drzemke raczej:tak:niech sie wylata troche to mi szybciej padnie wieczorem. a ze mezastego nie ma to sobie juz od 21 odpoczne wymocze girki i zrobie porzadek ze stopami bo po tyg pracy to juz syry a nie stopy;-):confused2:

marand - no to odwiedzinowy dzien mialas ;-)

yhy, nawet fajnie się z kimś spotkać bo ja już prawie miesiąc w domu siedzę, co prawda nie sama bo mąż w domu pracuję, ale jemu nie mogę cały dzień zawracać głowy, tylko że po takim aktywnym dniu to naprawdę zmęczona byłam i brzuch na wieczór i w nocy znów bolał, ale dziś już jest ok

Witajcie!
Czytam czytam i skonczyc nie moge a tu mlody juz sie z drzemki obudził i klops.Wszystkim nie zdąże odpisać.

izabela witamy!
Lorelain gratuluje synka, niestety takich aniołków duzo nie ma, znam tylko kilka ze slyszenia bo dookola same szatany.A niekiedy takie zachowanie wynika z zaniedbań rodziców.Znam takie przypadki ze jak było małe dziecko pozwalali na wszystko a teraz jak ma kilka lat wchodzi im na głowe i nie moga opanowac.&&&&&&&& za wizytkę!!!
azorek ja z alkoholem mam podobnie, jak mąz sobie nawet pifko jedno wypije czy nawet łyka juz zrobi to zbiera mi sie na wymioty odrazu i buziaków oczywiscie nie ma.
Petaluda tak zauwazyłam na suwaczku ze ślubujesz niedługo?Jak przygotowania?
Kaka za Ciebie tez trzymam &&&&&!
Zapominajka to jak jak ja byłam tydzien temu na wizytce i za 3 tyg nastepna.

No nic to by było na tyle.Ubieram mlodego i lecimy na spacer.Musze zakupki zrobic bo mam MEGA ZACHCIEWAJKĘ na nalesniki!!!!!!!!!!!!

reklama
a tak a propo jedzenia i picia to mnie na kakao naszło, piję co drugi dzień praktycznie to chyba zamiast kawy u mnie na którą nie mogę patrzeć,
właśnie wypiłam kubasek kakao, mniam pyszne było:wink:, mężuś robił temu takie smaczne, ale niestety tylko jeden kubeczek wyszedł bo resztę sam wypił:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry