Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

marand odpoczywaj odpoczywaj może weź nospe i zadzwoń do gina

dokladnie tak samo uwazam. Wczoraj Adas byl u niani, corcia w Pl na nartach, a ja do pracy nie poszlam i tak lezalam jak pol martwa nie robiac nic (nawet obiadu). Gdybym miala dwojke dzieci w domu, nie wiem co bym zrobila...ja wam powiem że jeśli ma się starsze dzieci czy też stałą pracę to lepiej aby ciąża przebiegała bezobjawowo![]()
mdłości to można przecierpieć gdy się ma wolny czas i można polegiwać a już gorzej gdy musimy coś na czas robić albo po prostu nie ma mowy o polegiwaniu
Ja doceniam teraz poprzednią ciąże gdzie nawet 1 dnia nie miałam złego![]()
zawsze ktos towarzyszacy patrzy na rece personelowi (choc sama nie lubie jak mi rodzina pacjenta sie wtraca i zawsze wypraszam), ale skoro jest taka mozliwosc, aby miec kogos w trakcie porodu sn, warto korzystacNo teraz to ja jestem duzo mądrzejsza i powiem tak mogę rodzić sn ale napewno nie sama bo będąc sama w takiej chwili to oni mogi zrobic ze mną wszystko ( np te kleszcze ) a teraz chce żeby ktos ze mna był i kontrolował sytuacje. Jak znajdę zdjęcia to pokaże wam jak młody wyglądal
we Francji w klinikach prywatnych tez sa cesarki na zamowienie, ale nie ma mody na nie.niestety jest to prawda niektóre kobiety jeszcze nie są w ciąży i już chcą cesarkę mimo braku wskazań lekarskich i chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie zaneguje cc jako formy ratowania mamy i dziecka czy też zapobieganiu poważnym problemom jakie mogą wyniknąć czasem po porodzie SN ...

niby nie powinien, ale czasem sa wskazania do takiej pomocy, kiedy akcja lub mama slabnie a dzieciatko jest juz w kanale rodnyma mam pytanie co sadzie o tym czy klekarz podczas porodu powinien naciskac brzuch?
to jest dobra inwestycja!! Mi co prawda piersi zmalaly po drugiej ciazy, ale to chyba ze wzgledu na spadek wagi - jak juz z dupska nie dalo rady, to zjechalo z piersi. Staniki kupowalam zawsze dobrze i postronne osoby nie widza zmiany rozmiaruA ja dziewczyny zainwestuje w dobre staniki, bo chce zyc zludzeniami i myslec ze cos sie jeszcze z tych moich piersi uratowac da. W pierwszej ciazy,tylko bawelna ktora nic nie trzymala,ale bylo wygodnie. Potem okres karmienia tak do ok 6 miesiaca, tez najtaniesze staniki i to byl blad. Niestety na operacje plastyczna nie bedzie mnie nigdy stac;-)
dobrze, ze juz lepiejAntylopka gardełko już przeszło,ale zapisałam sobie nazwę leku,lepiej mieć bo nie wiadomo co się wydarzy.
Co do antybiotyku to ja bym wzięła i nawet sie nie zastanawiała.Skoro lekarz tak zalecił to nie ma co czekać bo może być tylko gorzej.
Mój synuś dalej gorączkuję ,martwię się już.
to tak jak ja, pierwszy byl lightowy, a drugi bolesny i poprosilam o ZZOco do porodów - rodziłam 2 razy sn ( raz ze znieczuleniem i raz bez )
aaaa jakoś mi umknęło bądź dobrej myśli póki nie żywa krew to nie jest źle.....ja już od 3 lutego jestem na no-spie i duphastonie bo też miałam akcje z plamieniem, a wizytę u swojej ginekolog mam jutro popołudniu bo zwolnienie mi się kończy więc i tak musiałabym iść, mam nadzieję tylko że wytrzymam i nie będzie gorzej
hahahahha ostatnio na innym wątku pisałyśmy z dziewczynami o zabobonach i religii oj to dopiero ciężki temat i na pewno w tak dużym gronie lepiej omijać jak śmierdzące gówienkoOj ale macie ciężkie tematy. Normalnie aż strach o czym jutro będziecie pisały![]()

hahahahha ostatnio na innym wątku pisałyśmy z dziewczynami o zabobonach i religii oj to dopiero ciężki temat i na pewno w tak dużym gronie lepiej omijać jak śmierdzące gówienko![]()