Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapominajka, jak kupa się śni to oznacza pieniądze... więc dobre wieści raczej
Wszędzie kiepsko z pracą. W mediach trąbią że trzeba znaleźć niszowy potrzebny zawód, ale co? kominiarzem mam zostać?

;-)
buahahaha aż się uśmiałam. Mi śniło się,że do rodziny jechaliśmy,ale nie miał kto z synkiem zostać.
my będziemy robić raczej wszystkie remonty przełom wiosna/lato bo jak dobije z brzuchem do końca sierpnia to będzie dobrze
Mnie się dzisiaj śniła kupa, wielka jak krowi placek, śmierdząca, dość twarda.
A że we śnie próbowałam ją posprzątać i mi przez ręce leciała, to po przebudzeniu biegłam umyć ręce.
Fuj.

Witam sie piątkowo
Oj sny to ja też mam takie głupie, albo nie śpię po nocach. Dzisiaj mnie taka zgaga meczyła przez pół nocy, później mdłości, i taka byłam zła, sama sobie ciśnienie podniosłam że w zlewie brudne naczynia są i trzeba kurze powycierac i podłogi pomyć, że byłam gotowa wstać w nocy i zacząć sprzątać. A i wkońcu w tej złości obudziłam męża o 3 w nocy, że co on sobie wyobraża, ja tu spać nie mogę, syf wszędzie, a on sobie smacznie śpi i do tego jeszcze chrapieAle za to już mam wszędzie porządek i zaraz mąż obiadek będzie robił
![]()

Bellka prawie sie poplakalam jak wyobrazilam sobie Twojego meza obudznego o 3 w nocy wyrzutami, ze naczynia sa nie pozmywane
Ciekawe jestem jaka mial mine:-):-)
Wiec poczekalam godzinke, 20 minut egzamin, i mam wolneeee az do nastepnego poniedzialku:-)