Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale za to już mam wszędzie porządek i zaraz mąż obiadek będzie robił 
nie wiem jak to jest przy upalachazorek84 super
Więc wiesz jaka to radośc rodzic jak jest 30 na plusie w cieniu![]()
ja mieszkam w szkocji u mas latem jest pl jesien hahahaha choc bylo pare dni goraca po 28-30 stopni nogi mi puchly jak balony i zemdlama w sklepie jak poszlam po wode mineralna heheheh odprowadzali mnie do domu ze sklepu dobrze ze mnie tam znali i wiedzieli gdzie mieszkam
teraz jak mam termin na pazdziernik 9moje przeczocia mowia ze wysypie sie we wrzesniu jednak) to juz bedzie wialo maskrycznie padalo i wogole bedzie bleee wiec lipa ze spacerami bedzie i wlasnie mezasty sie zastanawai czy nam wogole wozek bedzi epotrzebny hehehe tak dziabaga malego w nosidlo wsadze pod plaszczem zakuckam i damy rade;-):-)Paula a u Was w mieście nie ma dla m żadnej roboty? Głupio z tą pracą wyszło i nie dziwię się ,że się martwisz bo żyć trzeba.
paulawawa, to w takim razie ktoś jest tam koszmarnie nieodpowiedzialny!
mąż powinien od razu skontaktować się z osobą która mu poleciła tam jechać na tą godzinę i to wyjaśnić. Może to po prostu czyjeś gapiostwo..
gdzie dokladnie mezasty jest? wkjakim miescie?? wybacz skleroza mnie dobija ostatnio moze uda mi sie cos tutaj poszukac to podesle ci na priv a ty mezastemu jak znajde sensowne oferty. metoda prob i bledow na wlasnej skorze czasem niestety nauczylam sie juz wylapywac naciagaczy i lewe ogloszenia bo i takich jest sporo niestety. mowia ze posrednicza w znajdowaniu zatrudnienia szukaja kozla ofiarnego sciagaja kase i znikaja a pracy jak nie bylo tak nie ma:-(