Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja teraz tez zamierzam się zapisać na "aktywne 9 miesięcy " w fitness klubie.Podobno super!
Tak naprawdę to ciąza jest normalnym stanem i trzeba żyć normalnie
AnnButterfly witamy
Ja dzisiaj poczułam pierwsze mdłości...hehe nie było to przyjemne. W ogóle dzisiaj słabszy dzień, jakieś zawroty głowy itp.
Ja zaczełam smarować się oliwką z Rosmanna. Nie jest taka tłusta i skóra faktycznie mięciutka;-)
no i konsystencja słaba.Obczaję jeszcze ten krem z rossmana a jak już się brzuszek pojawi to kupię sobie elancyl w aptece bo to sprawdzona marka;też droga ale zainwestuję
Nie jestem za oliwkami-robią powłoczkę na skórze,nie wzmacniają tak jak kremy..
normalnie brzuchol zrobil mi sie caly czerwony, chrostka na chrostce a jak swedzial...wrrr...Ja mam parę próbek musteli i nią się smaruję bo mozna od samego początku.Myślę czy kupić normalne opakowanie bo trochę drogano i konsystencja słaba.Obczaję jeszcze ten krem z rossmana a jak już się brzuszek pojawi to kupię sobie elancyl w aptece bo to sprawdzona marka;też droga ale zainwestuję
Nie jestem za oliwkami-robią powłoczkę na skórze,nie wzmacniają tak jak kremy..

Wiesz co, ja mam elancyl na rozstępy i tam jest wyraźnie napisane, że w ciązy nie wolno i w czasie karmienia też. Przed zakupem sprawdź, bo może maja kilka produktów i ja o innym piszę![]()

ja poprzednia ciaze smarowalam sie tym kakaowym pulmersa czy jakos tak a rozstepy wyszly mi i na tylku i na brzuchu zaledwie 2 tyg przed porodem
nie sa duze i zblakly juz nieco a w tej ciazy pewnie sie powieksza ale co zrobic ..zamiast bikini na plaze bede nosic tankini i tez dam rade
piersi mi tez rozly bardzo szybko ale nie popekaly na szczescie
teraz zobaczymy bo tez stanik mam juz wypchany heheh a niedawno schudlam wiec i cyc tez schudl a teraz od nowa zakupy stanikowe
ale jak trzeba to trzeba ;-)