K
krak8686
Gość
Mina spokojnie ja tez chwilami lapie doly i mysle o najgorszym, ale poczytaj co napisalam o moich objawach - piersi on and off, czasem bola czasem nabrzmiale czasem kluja a czasem nic i tak w kolko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
weoiesz ze i ja ostatnio takie mam wrazenie ale jak mezasty lapke polozyl gdzie mu kazalam to czol jakies pulsowanie takze chyba to nie tylko ruchy w jelitach;-):-)choc jakos szybko mi sie wydajeWitajcie,Anć witaj.
Dziewczyny posiadające już dzieciaczki,nie macie wrażenia,że czasami już czujecie ruchy maluszka.Tak mi się czasami wydaje,albo omamy czuciowe mam![]()

Na pewno wszystko jest dobrze i nie ma co się nakręcać, cmok dla Ciebie:-)Dzięki, ja się cieszę bardzo, bo miałam sporego stresa... Ale jak zobaczyłam że Małemu serduszko bije to już było jedno wielkie ufff:-)
Mina, nie schizuj, kochanie. Mnie też piersi mniej bolą, brzuch mam nawet mniejszy niż te dwa tygodnie temuNa pewno wszystko jest dobrze i nie ma co się nakręcać, cmok dla Ciebie:-)
Mam nadzieję, że Niezapominajka też ma same dobre wieści, trzymam za to kciuki.
Diana_D, ja mam 2 kg na plusie, ciekawe z czego jak apetyt taki sobie a przecież nieraz jeszcze wymiotuję...