Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

anć gratuluję udanej wizyty!
Polcia ostatnio rzadziej tu zaglądam bo mąż w domu i spędzamy czas razem, no ale jestem cały czas na bieżąco ;-)
aguga my poprosiliśmy wszystkich żeby zachowali tą informację dla siebie, bo po pierwsze to nasza ciąża i chcieli byśmy sami wszystkich poinformować, a po drugie z mężem chcemy żeby wiedzieli narazie tylko najbliżsi, a reszta jak ciąża zacznie być widoczna. Mam nadzieję że teściowe uszanują naszą dezycję, chociaż z nimi to będzie ciężko![]()

No właśnie też się tego boję. I ze względu też na tak późno ich poinformowaliśmy. Mieliśmy zamiar jeszcze zaczekać no ale że ja chciałam już znajomych poinformować, to na wszelki im powiedzieliśmy.A wiesz,że ja też o to prosiłam i co i wielkie gów....o tak się wczoraj wkurzyłam ,że szok.Bo ogólnie ja chciałam rodzinkę poinformować,ale inna osoba z rodziny to zrobiła i jestem wściekła.Takie informacje myślę,że powinny pójść od nas samych i miałam nadzieję,że co nie którzy to uszanuję,ale dupa blada
Hej dziewczyny,
wracam po walce z jelitówkąOczywiści po raz kolejny z wielkimi postowymi zaległościami.
U nas pogoda rewelacyjna, dziś miało niby padać ale nic się nie zanosi. Po przedszkolu zabieramy chłopców do miasta by kupić im wrotki. Marudzą już od listopada gdy pogoda się poprawiła nie znalazłam już żadnej wymówki. Nie wiem czy Amadeuszek nie jest czasem za mały na wrotkiw każdym razie w sklepie założy i sam zobaczy jak to jest. O Oliwierka jestem spokojna. :-)
&&&&&&&&
), później powiedziałam ukochanej babci. znajomym powiedziałam super wcześnie- jakoś w 6 tyg. nie wytrzymałam. raz, że wcześniej paliłam paczkę fajek dziennie i deklarowałam, że nie rzucę "nigdy w życiu", nagle nie paliłam w ogóle, poza tym byłam cały czas zielona i biegałam do łazienki. za to Luby chodził i śpiewał. można było się domyślić. :-)