Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak coś posieję, to zazwyczaj mi nie chce rosnąć a na koniec wlezą do tego jakieś szkodniki:-( A tak na dobrą sprawę lubię się babrać w ziemi i mnie to frustruje, że mi nie wychodzi
Trzymam mocno za nią kciuki bo wiem, że od jakiegoś czasu już się starali i mam nadzieję, że spokojnie donosi do terminu:-)
Musieliśmy się trochę naczekać, bo dzieciaki z podstawówki miały jakieś szczepienia, ale ważne, że już po.

normalnie kapcia na ciebie wyciągnąć

Gin okazał się być naprawdę świetny, dokładny i rzeczowy. Dał mi swój numer na kom i kazał dzwonić jakby się coś działo bez względu na porę, bo u niego ciężarne są priorytetem. Wizyta trwała ponad 40 minut. Dokładnie mnie zbadał, pomierzył dzidzię, szyjkę, sprawdził szwy po cc. Ciąża jak na razie jest bardzo ładna, nie ma żadnych krwiaczków czy zmian w macicy, jedynie szyjka jest przekrwiona i obrzęknięta z powodu jakiejś drobnej infekcji. Dostałam leki i mam nie nosić Nati. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.