Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam was nowe dziewczyny!Grono sukcesywnie się powiększa widać,że Nowy Rok jest płodny
No ja już po zakupach,lżej w portfelu:-(ale lodówka pełna.Zachciało mi się grefjpfruta bo takie były duże ładne i pachnące i właśnie wciągnęłam go przed chwilą a ważył ponad 600g,ale był pyszny.Jak tak czytam to widzę,że każda z nas ma jakieś zachciewajki kulinarne:-) Nikamo jak boli pośladek to może mężul Ci jakiś masażyk strzeli;-)
Witajcie dziewczyny pozwólcie, że do Was dołączę - również będę październikową mamą (obecnie 11 tydzień). Mam już dwuletnią córkę, a teraz będą...bliźnięta
A ja się okropnie czuję, mam tak zawalony nos, gardło mnie boli. Chyba jutro wybiorę się do lekarza, chociaż nie wiem czy cokolwiek mi przepisze poza domowymi sposobami.