Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam!!! Odważyłam się napisaćjestem 10tc i wczoraj byłam drugi raz prywatnie u ginekologa z myślą że zrobi mi upragnione usg a tu.... zdziwienie powiedział ze jeszcze nie i mam wizytę na usg 6 kwietnia.
Czy to normalne czy powinnam myśleć o zmianie gina?
i tutaj zgadzam się z Sandy całkowicie!Jeśli ta wizyta była prywatna i od chwili rozpoznania ciąży nie było usg ,raczej zmień ginekologa
nazwa Pasożytek jest prawie naukowa. Od dawna wiadomo i co już kiedyś pisałam że ciąża jest najdoskonalszą formą pasożytnictwa.Hm...musiałabym zmienić sobie nazwe w stopce...Bo moja FASOLKA została ochrzczona kilka dni temu przez swoja kochana Mamusie PASOŻYTKIEM:-) Pięknie prawda?:-)
ja byłam zawsze tylko u facetów i w życiu nie pójdę do kobiety. Wystarczy że w czasie porodu taka jedna pani doktor robiła mi na siłę rozwarcie szyjki. Oni to masaż szyjki nazywają. Łapę mi po łokieć wsadziła gdyby nie wielki brzuch to pewnie bym usiadła i ja ugryzła z bólu. wrrrDziękuje Wam za odpowiedzi!!!
Chyba we wtorek pójdę do przychodni NFZ przyjmuje kobitka zobaczymy... do tej pory byłam tylko u facetów ginekologów.
ja dzisiaj mam to samo.. mój małż ugotował zupę z czerwonej fasoli, na wywarze z warzyw, bez mięcha i bez kostki rosołowej. @ duże miski wciągnęłam. PychotaZupka pieczarkowa zrobiona i dwa talerze wciągnięteJa normalnie czasami nie jem w ogóle a czasami wciagam jak opętana
Ja mam wielkie oparcie w swoim m ,mamy już jedno dzieciątko i spisuje się w 100% jako tatuś to jest dla mnie najważniejsze. Zajmował się synkiem i zajmuje dalej z drugim będzie tak samo.Mi to wystarcza i nie musi ze mną jeździć na USG czy czytać książek![]()
ja mam tak samo. Ale w 1 ciąży ze mną jeździł, teraz po prostu nie ma go w domu w tym czasie. Ale ma relację online na bieżąco :-)Powiedzcie mi czy wasi mężowie, faceci chodzą z wami na usg?
kochana w Polsce jakie szkoły rodzenia? jakie dogodne terminy? Ja was dziewczyny na wyjeździe to czytam czasami jak powieść si-fi. Polskie realia uziemiają.A ja po wizycie u poloznej![]()
Zapisala mnie na szkole rodzenia ogolna, a talze klasy rodzenia w wodzie i klasy porodu aktywnego, jak bede w szpitalu na usg 30/03 to mam z nimi ustalic sobie konkretne daty, ktore mi najbardziej odpowiadają.

ufff.. super że wszytko ok.. kolejne zmartwienie w zapomnienie..Witam dziewczyny. Melduję się po wizycie. Przede wszystkim z dzidzią wszystko ok:-):-) Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
tak w Imaxie na Sadybie.. "pod taflą oceanu" na 9-00 seans.. dzieciaki rybki łapały w powietrzuMina byłaś w Imaxie?