Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już na szczęście o mdłościach prawie zdążyłam zapomnieć. Teraz mdli mnie czasami, ale to raczej z przejedzenia
Dziewczyny a tak zmieniając temat czy Wy macie jeszcze mdłości bo mnie w ogole nie opuszczaja i dalej wymiotuje(((

Ja miałam i w sumie nadal mam upławy. Przez miesiąc brałam czopki, ale gin stwierdził że nadal są choć mniejsze. No ale dał mi odpocząć tydzień od czopków, kazał zmienić płyn na ten z pH 3,5 no i w środę jak przyjdę na cytologię to zobaczymy co dalej. Na szczęście oprócz upławów innych dolegliwości brak.Czy któraś z was ma upławy ? ja do tej pory nie miałam a teraz w ciąży się pojawiły takie mleczne o nieprzyjemnym zapachumam się tym martwić ?

ja mysle ze jesliw rodzinie takich przypadkow nie bylo to raczej bez stresu. u mnie badanie jest darmowe tylko puytali czy chce czy nie-ja chce oczywiscie bo skan trwa dluzej i mam nadzieje napatrzec sie na dzidziorka troche;-)
:-) Zdrówka dla Tatymnie dzień zaczął się beznadziejnie mój tata znów wylądował w szpitalu ogólnie nie mam ochoty na nic
buziaki dla wszystkich
Jezeli chodzi o uplawy( tez troche o tym czytalam) to ja tez mam zabarwienia mlecznego, ale bezzapachowe. takie tez sa narmalne w ciazy. jezeli sie pojawia nieprzyjemny zapach lub tez zmiana zabarwienia, tzn zielonkawe lub zolte, swiadczy o wyzstepowaniu bakterii i zapaleniu. dlatego tez bym radzila sie tobie zgloscic do lakarza.
No wlasnie, pewnie dostaniesz jakies czopki i wszystko bedzie ok.
Dziewczyny co do tych badan,hmm....ciezko mi podjac decyzje. moj narzeczony uwaza ze to nie jest konieczne...czy dziecko bedzie zdrowe ( a wiem ze tak bedzie) czy tez chore, nie wyobrazam sobie zycia bez niego... Jezeli jednak zrobie i wyjdzie ze jednak chore, cala ciaze bede sie martwila i przemyslala. :-(
a mnie dali termin na 9 pazdziernika z tego co pamietam tymasz jakos szybciej na 3go??? jestem ciekawa co wyjdzie z pomiarow na skanie czy mniej czy wiecej
z amelkowna to pod koniec ciazy jak poszlam na mierzenie brzucha w 34 tyg babka zrobila oczy jak 5zl zerknela w karte, na centymetr znow na karte i wyjechala mi z tekstem ze albo duza dzidzia bedzie albo kolejnej wizyty miec nie bedziemy tylko na porodowce sie spotkami
i wykrakala mi porodowke heheheh urodzilam w srode a w pt mialam miec u niej kolejna wizyte hehehemamba widxe po naszych suwaczkach ze ten sam tydzien mamya mnie dali termin na 9 pazdziernika z tego co pamietam tymasz jakos szybciej na 3go??? jestem ciekawa co wyjdzie z pomiarow na skanie czy mniej czy wiecej
z amelkowna to pod koniec ciazy jak poszlam na mierzenie brzucha w 34 tyg babka zrobila oczy jak 5zl zerknela w karte, na centymetr znow na karte i wyjechala mi z tekstem ze albo duza dzidzia bedzie albo kolejnej wizyty miec nie bedziemy tylko na porodowce sie spotkami
i wykrakala mi porodowke heheheh urodzilam w srode a w pt mialam miec u niej kolejna wizyte hehehe
chyba przez zmianę czasu ale i tak nie ładnie tak spać tyle.
nażerką nie będe się przejmować a o upławach powiem gin na wizycie a teraz może kupie jakiś dobry płyn do higieny z apteki bo ten co mam jest zwykły ze sklepu.