Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kupowalam tu kiedys takie co ma wogole zero procent alk chyba cobrra bede musiala sie rozejzec znow za tym piwkiem

czy cc na życzenie czy ze wskazań to i tak zawsze czekają na rozpoczęcie akcji porodowej. Przynajmniej tak jest u nas w szpitalu.A mam pytanie : o ile wcześniej przed terminem umawia sie na cesarkę?
Pamiętam na ostatniej wizycie przed porodem u teściów, tesciowa do mnie ze jak będę miała cc to mam się nie przejmować - dla niej i tak będę matką. Nie zajarzyłam od razu o co chodzi, potem gdzieś w necie przeczytałam, że są sądy, że matki które urodziły nie siłami natury są "gorsze". Dla mnie masakra.
. Nie zrobili ani jednego ani drugiego i po 12 h miałam swoja księżniczkę
mamba z regoly to 2 tyg przed teoretycznym terminem porodu z tego co sie orientuje
a co 'eko" ma sie do ciazy w taki razie i do gina??Azorku tak mam dwie znajome ,które żyją "eko" . Jedna jest w 6miesiącu ,druga w 10tc i obie nie chodzą do gina bo twierdzą że to dziecku ani im jest nie potrzebne,rodzic też zamierzaja w domu.! Dla mnie to totalny hardcore nawet nie chce utrzymywac z nimi kontaktów bo az mnie język świerzbi żeby im cos nagadac!!!!
az mi ciezko uwierzyc naprawde ja chcialam w sumie rodzic w domu ale przez 30sek mialam takie mysli tylko heheheh ja tam wole zeby lekarz i odpowiedni sprzet byl pod reka niz ryzykowac zycie i zdrowie wlasnbe oraz dzidziusia
u mnie bylo tak ze sie nie dalo calkiem naturalnie mloda ugrzezla gdziesik i musieli pomagac kleszczami wiec raczej wole nie w domu a tam gdzie sa osoby i sprzety wrazie czego potrzebna na juz