Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kupowalam tu kiedys takie co ma wogole zero procent alk chyba cobrra bede musiala sie rozejzec znow za tym piwkiem

czy cc na życzenie czy ze wskazań to i tak zawsze czekają na rozpoczęcie akcji porodowej. Przynajmniej tak jest u nas w szpitalu.A mam pytanie : o ile wcześniej przed terminem umawia sie na cesarkę?
Pamiętam na ostatniej wizycie przed porodem u teściów, tesciowa do mnie ze jak będę miała cc to mam się nie przejmować - dla niej i tak będę matką. Nie zajarzyłam od razu o co chodzi, potem gdzieś w necie przeczytałam, że są sądy, że matki które urodziły nie siłami natury są "gorsze". Dla mnie masakra.
. Nie zrobili ani jednego ani drugiego i po 12 h miałam swoja księżniczkę
mamba z regoly to 2 tyg przed teoretycznym terminem porodu z tego co sie orientuje
a co 'eko" ma sie do ciazy w taki razie i do gina??Azorku tak mam dwie znajome ,które żyją "eko" . Jedna jest w 6miesiącu ,druga w 10tc i obie nie chodzą do gina bo twierdzą że to dziecku ani im jest nie potrzebne,rodzic też zamierzaja w domu.! Dla mnie to totalny hardcore nawet nie chce utrzymywac z nimi kontaktów bo az mnie język świerzbi żeby im cos nagadac!!!!
az mi ciezko uwierzyc naprawde ja chcialam w sumie rodzic w domu ale przez 30sek mialam takie mysli tylko heheheh ja tam wole zeby lekarz i odpowiedni sprzet byl pod reka niz ryzykowac zycie i zdrowie wlasnbe oraz dzidziusia
u mnie bylo tak ze sie nie dalo calkiem naturalnie mloda ugrzezla gdziesik i musieli pomagac kleszczami wiec raczej wole nie w domu a tam gdzie sa osoby i sprzety wrazie czego potrzebna na juz