sonkaa
Mama M&M
majeczka- w cytrusach chodzi o to, że są konserwowane aspiryną i dlatego nie powinno się przesadzać, dobrze jest je przed zjedzeniem wymoczyć w ciepłej wodzie (ze skórką) - podobnie jak winogrona - i potem dopiero zabierać się do jedzenia, gin mi powiedział, że dla nas najlepsze sa owoce sezonowe z własnej strefy klimatycznej (bo się ich tak nie konserwuje) , ale nie można popadać w paranoję, ja w ciąży z Majką mandarynki jadłam wiadrami, normalnie mąż nie nadążył kupować :-), a teraz wcinam jabłuszka, jak nigdy w życiu
została niestety ogromna ochota na wodę gazowaną, proszę napiszcie dziewczynki że tez taka pijecie i nie jestem zwyrodnialcem:-)od niegazowanej odrzuciło mnie w momencie gdy zaczęły się mdłości...... a pyszna kawka z mleczkiem? zaczęło mi jej brakowac dopiero teraz gdy wróciłam do pracy i w biurze unoszą sie kawowe zapachyyyyyyy
. Kredyt braliśmy przez Murator Finanse i były najlepsze warunki. Konsultowaliśmy się też przez Expandera i Open Finance i nigdzie nie było tak niskiej raty. Jeśli chcesz mogę Ci na priv wysłać namiar do naszego doradcy to chociaż zrobi Ci symulację ile by rata wyniosła za ich pośrednictwem.
skuszę na mala z mleczkiem bo cały czas mi po głowie chodzi