dziewczyny o naszych bobasach
Choć każda pora roku niesie większe ryzyko rozwinięcia się określonych chorób, dzieci urodzone na jesieni generalnie są najzdrowsze i najdłużej żyją
Sandy - skandal, niestety w Polsce jak rodzisz w wieku 40 lat to wielu uważa to za wpadkę, moja mama urodziła w tym wieku i też często słyszę od ludzi, że mój brat to pewnie z wpadki wrrrrrrr
.
Choć każda pora roku niesie większe ryzyko rozwinięcia się określonych chorób, dzieci urodzone na jesieni generalnie są najzdrowsze i najdłużej żyją

Sandy - skandal, niestety w Polsce jak rodzisz w wieku 40 lat to wielu uważa to za wpadkę, moja mama urodziła w tym wieku i też często słyszę od ludzi, że mój brat to pewnie z wpadki wrrrrrrr
.
przeciez to nie jej decyzja i cialo to niech spada na drzewo
, a jak u Was , macie wśród najbliższych takich, którzy wszystko wiedzą lepiej i chętnie Was o tym informują ?
i tez obce babiszcza na ulicy: ale pani porozbierana (t-shert krotki rekaw i jeansy) to jeszcze nie lato chora pani bedzie a dziecko!!! niech ze pani jej czapke zalozy i kurtke to jeszcze zazimno!! (+17+20stopni) masakra jakjas co ich to interesuje do jasnej anielki?? dla mnie +17 to juz upal bo nie ma tu takich temperatur czasem nawet latem jest chlodniej