Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Arabeska: Ciasto "Marcinek" . trzeba upiec minimum 10placków i przełożyć kwaśną bitą śmietaną. kupiłam składniki, ale aż boje się zaczynać 

Tobie również życzę Wesołych Świąt....Dziewczyny
Z okazji świąt Wielkanocnych dużo radości, której moc przesłoni troski codzienności.
Miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa.
PS ,odezwę się po powrocie ze szpitala ,i tylko jeśli na to pozwolicie chcę Was tu na wątku Wspierać , jak się da to służyć dobrą radą i jeśli pozwolicie cieszyć się razem z Wami
nie mam zamiaru Wam tu później smucić -bo żal ,smutek przeżywa sie w sercu ,a nie zasmuca i dręczy nim innych .
Do zobaczenia wracam po Świętach

no wlasnie myslalam zeby choc co drugi dzien brac. w poprzedniej ciazy pozno mi sie skurcze zaczely bo po 7 mcu dopiero a tu tyle jeszcze przedemnaMyślę,że ten dodatkowy magnez Ci nie zaszkodzi

moze tez dla tego ze u nas mroz byl spory i sie w domu zimno w nocy zrobilo a nie chcialo mi sie wstawac ogrzewania wlaczac
wystawilam noge za koc i chwycilo ehhh
najbardziej mi to przeszkadza na wigilie bo tak wielkanoc tez mi sie raczej alkoholowo kojarzy z rodzinka do tego tesc alkoholik wiec wspomnienia niekoniecznie piekne z weilkanocy
teraz nawet wigilia nie bedzie taka jak byla bo odkad dzidzai i babci nie ma to juz nie to samo:-( teraz mama byla u nas na swieta i jakos to bylo ale strasznie tesknie za babcia i dziadkiem
:-(w tym roku moze my polecimy do pl ale to sie okaze jak ja z dwojka dzieciakow i mezastym damy rade hehe sczegolnie z kasa bo amelkowna bilet juz jak dorosly placi
tanie linie lotnicze psia kosc