Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
straszna historia.. ale usunąć żywy płód (czyli terminacja płodu) czy czekać aż samo umrze po porodzie to obie decyzje są straszne i nie ma mniejszego czy większego zła jest to tragedia dla całej rodziny.I jeszcze jedna nie bawila sie prawie wogule, tylko ona ma bardzo duze problemy, wlasciwie to wie ze jej dziecko umrze zaraz po porodzie, ale nie zgodzila sie na usuniecie dziecka mimo ze lekarze nalegali.
u mnie również zalecenie używania gumy i małż jest niepocieszony że jak to: kobieta w ciąży a tu gumkę trzeba. Ale ja używam luteinę dopochwowo 2x2 więc to konieczność niestety.I jeszcze jedno pytanie czy wam też gin zalecał współżycie w "gumce" bo mi tak a mój S chyba nie będzie zadowolony bo jak zaczeliśmy staranka to się cieszył że w końcu uwolni się od lateksu![]()
a spala prawie do 9 rano wiec myslalam ze moze drzemke pominie dzisiaj ale jednak choroba ja zmogla i nawet halasy z budowy (przesypywanie gruzu w zeliwne skipy) jej nie ruszaja
ja zamiast sie tez polozyc to siedze na ebayu i ogladam....tzw lize przez szybke ciuszki i takie tam i ogladam wozki

na razie niczym sie nie ratowałam, ale zauważyłam,że jak dużo śpię, to lepiej mi się oddycha i ogólnie lepiej się czuję :-)
marchewka kojarzy mi się tak jakoś rozluźniająco.. ale może się mylę .I jeszcze jedno pytanie czy wam też gin zalecał współżycie w "gumce" bo mi tak a mój S chyba nie będzie zadowolony bo jak zaczeliśmy staranka to się cieszył że w końcu uwolni się od lateksu![]()
ona tylko z kubusiem umie wypic te elektrolity wiec stad marchewkowy soczek:-) nic innego nie wypije jak te sole zmieszam taki maly kaprysik kulinarny amelkowny;-)azorek- a próbowałaś zwykłej coli? lekarze polecają na biegunkę u dziecimarchewka kojarzy mi się tak jakoś rozluźniająco.. ale może się mylę .
ciekawe co ja zrobie po 3 tyg urlopu jak bede wracac do pracy
moze odrazu macierzynski se wezme hehehehe