Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Katarek mnie troszkę męczy ale nie ma jeszcze tragedii.

teraz tylko kuriera wypatrywać. Całe święta czułam się okropnie, w niedzielę zasłabłam i w sumie cały czas dziwnie się czuję i dziś o 6 zamówiłam żeby do jutra dojechał. Muszę sobie jeszcze ciśnieniomierz zakupić, bo z Natalką też tak miałam i było to spowodowane tachykardią. Teraz też jest duże prawdopodobieństwo, bo od początku jestem na lekach od astmy które jednak wpływają też na pracę serca...szczerze, to mi szkoda kasy na takie wynalazki. duży jasiek włożony pomiędzy kolana działa tak samo. W poprzedniej ciąży tak robiłam i sprawdzało się znakomicie.bo znalazlam super oferte na poduszke ciazowa Mum E, jedna z lepszych na rynku,
wlasnie zaczyna mnie mulici czuje jakby kamien na zoladku ehhh obym i ja nie zaczela znow wymiotowac bo strasznie sie martwie o lokatora w brzuszku znowu
:-(
Sandy wszystko bardzo bardzo spokojnie i bez stresubrakuje mi jeszcze kilku dodatków a i o wiązance kwiatów własnie sobie przypomniałam:-) hm... ale jaja:-) muszę gdzieś szybko coś zamówić
![]()
i podobnie jak Wy nie mam odwagi wgramolić się na wagę, więc na razie odpuszczam ;-) Dziś postanowiłam sobie trochę poleniuchować i połapać cieplutkich promieni słonecznych, a wieczorkiem na wizytkę do gina ;-)