Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie co dziewczyny ja to mam takie mieszane uczucia w stosunku do tego jak ja podchodze do ciazy, wiem, ze tyle ludzi sie stara i musi dlugo czekac na dzidzie, a nam sie udalo za pierwszym podejsciem i cieszymy sie jak glupki, ale mi ta wielka radosc zacmiewa zamartwianie sie o fasolke, nie wiem, wszystkie tak macie? Podbrzusze mnie czasem kluje, krzyz boli, a ja zaraz panikuje czy wszystko jest w porzadku![]()
Tłumaczę się tym, że to moja pierwsza ciąża, do tego nie mam zupełnie nikogo w otoczeniu kto byłby w ciąży albo miał już dzieci, więc poradzić się też za bardzo nie mogę 

zadzwoniła mama (mieszka w Niemczech) i mówie jej że byłam wczoraj u lekarza i że teraz mam "dwa serca" no to nie skumała i myślała że chora jestem , a ja mówie "mama no w ciąży jestem"...a ona znowu przerażenie " bliźniaki?" mówie "nie no jedno moje a drugie dziecka"no to sobie pogadałyśmy
![]()
miałam dziwny poranek...śnił mi się jakiś wspaniały sen....radośnie pląsałam w lazurowym morzu aż tu nagle czuję jak ktoś mną potrząsa...zaspana otwieram oczy a to moje dziecko wykrzykuje "mama kupa" i ciągnie mnie do łazienki...zwlokłam się z łóżka ide z nim do tej łazienki a tam oczom nei wierze... po całek podłodze i dywaniku rozdeptana kupa
.... biedny mi tłumaczył że nie zdazyl sie dobrze wytrzec i nadepnąl kapciem
.... jak sie uporałam z łazienką odkryłam że cos mi wieje w tyłek .... patrze a tam wielka dziura w poprzek w moich ulubionych spodni od pidżamy (kupiłam je w 9 tc poprzedniej ciąży) ... dalej się zastnawiam jak jedno i drugie mogło się zdążyć
![]()