Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malinowa gratuluje:-) Ja niestety na swoje kopniaczki jeszcze muszę poczekać:-(

oj niestety dzieci maja zazwyczaj niewyczerpalne pokłady siły i to wtedy kiedy człowiek jest najbardziej zmęczonypadam na twarz jestem pełna podziwu dla tych z was które już maja dzieciorki, miałam dziś gości - siostrzeńców - 3 letnie bliźniaki, małe wampirki energetyczne wyssały ze mnie cała energieskąd one maja tyle siły i energii, masakra ledwo nadążałam za nimi i ich pomysłami, miałam jeszcze w planach prasowanie ale chyba nici z tych planów bo zaległam na kanapie i chyba szybko nie wstanę
![]()

gratulacjeNasze Maleństwo się dziś uaktywniło i postanowiło kopnąć mamusię!!!! :-):-):-):-):-)
Kocham!!
w Krakowie tez są wtedy targi jakieś takie ciążowe i tez się wybieram bo tez ma być usg 3d/4d za free może się dopchamWitam z rańca
Wczoraj zobaczyłam w mieście plakaty że 12-13 maja odbedzie się u nas akcja "Szczęśliwa mama=szczęsliwe dziecko" gdzie oprócz różnych porad i atrakcji dla cięzarnych przygotowano darmowe badania USG 4D mam nadzieję że się załapię choć z tego co widze ile dziewczyn dookola chodzi w ciązy to podejrzewam że tłumy będą.
:-)
w nocy na szczęście ze dwa razy tylko odwiedzę.no sama już nie wiem, jak to z nami jest ;-)
płci nie znam niestety, ale liczę, że do końca maja może poznam (moja gin ma tylko usg dopochwowe więc nie sądzę aby tak płeć sprawdzała)
a co do bólu głowy to całe życie chodziła dumna, że mnie nie boli, nawet jak byłam chora i chyba teraz boli mnie za te wszystkie lata.
pisałaś, że twój maluszek się uaktywnił i mój teżwczoraj skopał mnie w metrze i pociągu, tak na 99% to on.