reklama

Październik 2012

reklama

Sandy to teraz mnie załatwiłaś do Sosnowca mam bliżej :rofl2: ale po :-)Krakowie jeszcze można jeszcze połazić więc chyba dołożymy tych kilometrów

"Przy prawidłowym przebiegu ciąży, nie zaleca się robienia badań USG, jeżeli były one przeprowadzone w ciągu ostatnich dwóch tygodni."

Znalazłam tam taką notkę tzn że jeśli mam wizyte u gina 15 maja to nie powinnam robić 12 tego usg 3D?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie te targi dopiero w sierpniu :-p Jak nie zapomnę to się też wybiorę.
Kurcze wizyta dopiero o 14 a ja nie wiem co ze sobą zrobić. Zajrzę pewnie dopiero wieczorkiem, bo wybieramy się poźniej do ikea jakieś pierdoły pokupić, bo kuchnie mamy od pół roku, a dalej wielu rzeczy brakuje. Chyba że gin nakaże leżeć :confused2:

Witam Was dziewczyny, nareszcie doczytałam produkcję weekendową :-)

malinowa - gratuluję kopniaczków :-)
malinova - świetny żarcik, uśmiałam się przednio :-)
bellka, oluska - &&&&& za wizyty

Ja tez od kilku dni mam wrażenie, że Michaś mieszka na moim pęcherzu i też... myślałam, że to tylko ja :-)

A dzisiaj w domku spokój, Majka w szkole, T. w pracy - ja powoli przymierzam się do zrobienia listy rzeczy potrzebnych dla mnie i dla maleństwa - wykreślenia tego, co już jest i zaplanowania zakupów. bo wizja połowy jest już bliska -
Myślałam, że teraz kiedy jestem na L-4 przez całą ciążę - będzie mi się dłużyc czas, ale ucieka tak szybko, że aż mnie to przeraża. Powoli przychodzą jakieś obawy i lekki strach... ale jak Was czytam, to widzę, że nie jestem sama w takich odczuciach

reklama
Netika Mnie też ogarnia panika, że to prawie połowa ciąży... Wooolnieeeej!!!:szok: Z jednej strony nie mogę się już doczekać spotkania z dzieciątkiem, ale z drugiej... teraz nie trzeba nic robić tylko trzymać w brzuszku, gadać do niego i głaskać. :)

A prowadzicie może pamiętniki z ciąży? Ja z Anielką tak robiłam i teraz też... potem damy naszym dzieciom jak będą już dorosłe :) Myślę, że to będzie wyjątkowy prezent.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry