reklama

Październik 2012

reklama
O 15.15 :) ja to zawsze denerwuję się o jedno - że coś będzie nie tak. Dopóki nie zobaczę, to się nie uspokoję niestety :-(
no i dopiero wtedy mi wyznaczy USG połówkowe :szok:

arthatee, ja wieczorkiem, przed 19. Raczej jestem spokojna, ale ostatnio gin oglądał Małego a już mnie skręcało żeby to bijące serduszko w końcu zobaczyć:-) Połówkowe to spokojnie bo robi się chyba od 20 do 24 tygodnia :-)
Mallinowa, jestem z południa Polski, okolice Bielska Białej.

musa - ja też muszę się wybrać, bo wyszukałam sobie ubytek :-(. W ciąży z Majką chodziłam normalnie i wszystkie ząbki zrobiłam bez znieczulenia, ale nie miałam żadnego kanałowego - na szczęście. Teraz musimy znowu iść wszyscy do kontroli, ale ja wiem, że już coś mam, więc trzeba będzie się tym zająć. Trzymam kciuki za Twoja wizytę &&&

netika - to nam się tu zrobił onaprawdę podbeskidzkie "koło gospodyń" :-D

Hej. a ja dziś byłam u stomatologa i nie dałabym rady bez znieczulenia, bo okazało się, że trzeba kanałowe leczenie:szok: Dostałam normalne znieczulenie tylko w mniejszej dawce. Czułam ból, ale taki do zniesienia. Pani doktor mówiła, że takie dawki są dozwolone i niegroźne dla dzidziusia.

Też mam wizytę 17 maja:-)

malami25 fajno :) i masz tydzień ciąży zbliżony do mojego :-)

Ja to z kolei muszę wybrać się do dermatologa. Czasem pojawiają mi się krostki na kostkach na dłoniach :/ Nie mogę dojść od czego. Mam maść sterydową, po której mi przechodzi, ale w tej sytuacji to raczej jej nie użyję
:-(

Ja właśnie dzwoniłam do innej dentystyki czy da radę przyjąć jeszcze dzisiaj, ma oddzwonić i dać znać. Oby udało się wcisnąć jeszcze dzisiaj bo cały czas mnie boli :-( Zobaczymy co to jest, ja da radę to może uda się bez znieczulenia (już wcześniej tak miałam), a jak nie to niech mi dadzą, byle zrobili.

I oczywiście trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj :-)

A co do ząbków, to mi właśnie wychodzą ósemki... wystawały troszkę , a teraz "wyłaniają" się jak szalone... to też szczęka jest troszku obolała..

reklama
No ja właśnie nie wiem czy to ósemki mi dalej wychodzą i tak rozpychają, że mnie wszytko boli, czy to jakaś dziurka ?? Ale oddzwonili z recepcji i przyjmą mnie jeszcze dzisiaj między pacjentami. Zaraz dzwonię po kogoś czy nie zostanie z Olusiem i pojadę od razu. Oby obyło się ogromnego wiercenia brrr... Przepraszam, że tak smęcę o tych swoich zębach, ale przez ten ból nie mogę się na niczym skupić :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry