reklama

Październik 2012

reklama
hej

o rany jesien u nas.
jak jechalam to auto pokazywalo 7st :szok::szok::szok:

ja dzis zaliczylam wizyte w pracy z rana zeby spakowac swoje rzeczy z biurka, zddac pieczatki i przekazac sprawy do zalatwienia kolezance

- dziewczyny mnie tez czesto boli glowa ostatnio. Musze zaczac od jutra mierzyc cisnienie bo wyczytalam w ksiazce ze czesty bol glowy w ciazy (taki ze az np sa mdlosci) moze byc oznaka wysokie ciesnienia ktore trzeba kontrolowac i ewentualnie leczyc

- co do objawow ciazowych to ja codziennie rano ulewam troche żółci jak wstane. Kurde polowa cieza a mnie dalej nosi z rana.

- jesli chodzi o siusianie to tez ciagle latam. W nocy potrafie 5 razy chodzic. Ale ja zawsze bylam sikawka bo duze pije wody

- kobietki mi twardnienie brzucha tez sie zdarza, zwlaszcza wieczorem albo jak sie przeforsuje. A tydzien temu gin na wizycie mnie badal i powiedzial ze szyjka idealna, takze spokojnie kochane

Nikola dzieki za stronke, w Warszawie tez sa te targi tyle ze w czerwcu to moze i ja pojade i sie dopcham :-D:-D:-D, chociaz jak ogladam fotki z tamtego roku to watpie czy jest szansa

ide powiesic pranie i polezec bo sie nie wyspalam. Kuba sie obudzil przed 7 i mial nos caly oblepiony zaschniętą krwia, na poduszcze tez duza plama i koldra umazana. Musial sie w nocy drapnac no bo skad ta krew??d

do milego

O no to do Sosnowca bliżej hmmmmm pojechałabym równiez na takie badanko:)
Tutaj właśnie jest wątek o pamiętnikach :-)
Ja zawsze kochałam pisać, tworzyć i utrwalać, miałam mnóstwo pamiętników.. a teraz zastanawiam się nad tym :
Dzienniczek Ciąży | Dzienniczki | Sklep internetowy Brioko.pl

NO ja go właśnie mam od początku ciąży i polecam :tak:

fajna ta akcja szkoda ze nie dam rady pojechac bo akurat termin jaki jest w krakowie to mam komunie w rodzinie.

a co do kalendarza to zawsze myslam ze bede pisac ale na checiach sie skonczyło

Akcja bardzo fajna i dobrze, że organizują coś takiego. Ale ja sobie chyba odpuszczę bo już wyobrażam sobie te kolejki w W-wie.
Z Olusiem w ciąży prowadziłam pamiętnik i mamy 2 książki do których wklejaliśmy zdjęcia i wpisywaliśmy różne rzeczy, teraz jeszcze nawet nie miałam kiedy zabrać się za to, ale mam nadzieję, że jeszcze to nadrobię.
Jutrzenka, u nas też ochłodziło się, a już tak pięknie cieplutko było, ale jak patrzyłam w necie na pogodę to jutro już ma poprawić się, oby :-)

Bellka, Oluśka - trzymam kciuki by wizyty były udane, ja tez mam dziś wizytę ale o wieeeeeeeeele mniej przyjemną - u stomatologa:-(:-( od rana trzęsę portkami, szukam pretekstu by nie pojechać, ale nie mogę wymysleć wymówki sensownej :-)poza tym wiem że muszę, bo z małej dziurki ból może potem być ogromny a tego w ciąży wolałabym uniknąć :szok:bardziej od samej wizyty boję się że mi coś tam rozgrzebie i potem będzie boleć a ja mam niski próg bólu:szok: ale nie będę krakać może tak źle nie będzie
A wy dziewczynki chodzicie teraz do stomatologa czy wolicie nie?

Ostatnia edycja:
Bellka, Oluśka - trzymam kciuki by wizyty były udane, ja tez mam dziś wizytę ale o wieeeeeeeeele mniej przyjemną - u stomatologa:-(:-( od rana trzęsę portkami, szukam pretekstu by nie pojechać, ale nie mogę wymysleć wymówki sensownej :-)poza tym wiem że muszę, bo z małej dziurki ból może potem być ogromny a tego w ciąży wolałabym uniknąć :szok:bardziej od samej wizyty boję się że mi coś tam rozgrzebie i potem będzie boleć a ja mam niski próg bólu:szok: ale nie będę krakać może tak źle nie będzie
A wy dziewczynki chodzicie teraz do stomatologa czy wolicie nie?

Witam w klubie, ja stomatologa mam jutro :szok: właśnie dzwoniłam umówić się, wczoraj wieczorem coś zaczęło mnie boleć, dzisiaj rano niby spokój, ale znowu mnie boli :-( niby żadnej dziury nie widzę, ale chyba dentysta lepiej to sprawdzi. W razie czego pytałam się o znieczulenie i mówiła, że w ciąży można, czytałam w necie i podobno ciężarnym dają jakieś inne?? Sama nie wiem, ale w razie czego nie chcę żeby robiła mi coś na żywca:szok: Trzymam kciuki żeby u Ciebie odbyło się to bezboleśnie.

Musa, byłam w marcu, bo wyszukałam sobie ubytek i wolałam zrobić zanim będzie z tego wielka dziura:-D Ostatnio cokolwiek z zębami, oprócz kontroli, miałam robione ponad 10 lat temu, więc wyobraź sobie jak się bałam:-D Ale nie było źle, tylko z nerwów spociłam się jak mysz:-D
Mallinowa, moja dobra koleżanka przeniosła się z naszego miasta do Głogowa właśnie :-D

Jak miałam robione usg genetyczne, to lekarz na chwilę pokazał nam Małego w 3d. Ostatnio na wizycie ginekolog też mi przełączył obraz na 3d. Ale szczerze powiedziawszy, mnie się bardziej bobas podoba w 2d, może dlatego, że Mały to jeszcze taki kosmita :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry