reklama

Październik 2012

Mallinowa ja z Wrocławia :tak:

A ja już wróciłam od gina. Przede wszystkim dzidzia zdrowa i ładnie rośnie. A ja mam nie rozstawać się w reklamówką leków :confused2: Biorę teraz 3x nospe, 2x2 duphaston, 3xisoptin i 4xfenoterol :confused2: a i witaminki do tego,czyli przez całą dobę na lekach. Mam nadzieję że poskutkują i obędzie się bez zastrzyków. Właśnie wzięłam pierwszą dawkę fenoterolu i czekam jak na nią zareaguję. Mam nadzieję że nie będzie tak źle. A i umówiłam się na usg prenatalne 4d na 25.05. Niestety wcześniej nie dało rady.

reklama
witam dziewczyny

wracam do laptopika po długim weekendzie i chyba będę bardziej na bieżąco, weekend miał być odpoczynkowy, a wyszło jak zawsze, wszystko w biegu, no ale udało się spędzić trochę czasu u rodziców na wsi więc maluszek dobrze dotleniony zwłaszcza po 5km spacerach we czwartek i niedzielę

widzę że na tapecie stomatolog - ja też dziś byłam, hehe, wykruszyła mi się plomba i zrobiła się dziuuuura, ale już jest OK i przynajmniej przegląd zrobiłam i o ile nie wyskoczy jakaś niespodzianka to na rok mam z głowy, robiłam bez znieczulenia, tak jak zawsze z resztą

a ja chyba czuję w końcu mojego dzidziołka, kilka dni wypinał mi się tak śmiesznie brzuch i twardniał w okolicy spojenia łonowego, a wczoraj i dziś czułam takie leciutkie kopnięcia, po kilka w tym sam miejscu, mam nadzieję że to właśnie już TO

Bellka - najważniejsze że Maluch zdrowo rośnie, a reklamówę leków jakoś przebolejesz, a kazano Ci leżeć?

marand mam odpoczywać dużo, nakazu leżeniu na szczęście nie mam. Leżałam 2 tygodnie na początku ciąży, wstając tylko do toalety i myślałam że oszaleje:eek: A i gratuluję pierwszych kopniaczków! :-)

Witajcie po przerwie.

Podczytuje ale weny brak, zreszta mieliśmy mega długą majówke to i nie siedziałam przed komputerem.

Widzę kochane, że zabkujecie. Moze bobodent by Wam ulgę przyniósł?

A i ja chyba czuję pierwsze kopniaki:tak:

reklama
Bellka - to jeszcze całe szczęście że leżeć nie trzeba, też to przechodziłam na początku ciąży co prawda tydzień leżenia u mnie było a później ponad miesiąc z zleceniem "duuużo odpoczynku" więc wiem co czujesz

Kaka - super:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry