Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W poprzedniej miałam takie przeboje. Jeszcze mi się przypomniało, że dużo leżałam - nogami do góry
Ale Ci znajomi którzy byli w innej sytuacji i chodzili, to bardzo sobie chwalą - właśnie dlatego, że pokazywano m.in. jak pielęgnować niemowlaka. Ja żałuję tylko jednego - że nie wiedziałam jak oddychać, może mogło mi to pomóc w czasie porodu? Ale w sumie jak trzeba było to też położne mówiły co robić.No możemy takowe założyćnetika - to nam się tu zrobił onaprawdę podbeskidzkie "koło gospodyń"![]()

hej
ja juz po sniadanku ktore zjadlam czytajac co naskrobalyscie i teraz popijam kawke.
Pranie wstawilam ale nie wiem czy wystawie na balkon, niby slonecznie ale tylko 7st
co do szkoly rodzenia to ja sie nie wyberieram. Co ma byc to bedzie. Przeciez musze urodzic.
wczoraj szwagierka stweirdzila ze jak mialam cesarke to drugie tez tak bedzie ale ja nie mam pprzekonania. Przeciez to nie jest tak ze nie moge rodzic. To zalezy od sytuacji, od decyzji nie lekarza. Ale nie spotkalam sie z takim podejsciem ze po cesarce nie rodzi sie naturalnie![]()
dziękuję,.. aż się poryczałam..
? bo amnio daje 100% pewności, więc byłabyś i 100% szczęśliwa i pewna:-) jako jedyna na forum