Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
emotion, a jak Twoja tarczyca? Ja poprzednio na twardnienie zażywałam nospe doraźnie i codziennie magnez. Magnez na polecenie endo, on też uspokaja mięśnie. Uważaj z tymi twardnieniami, wrzuć trochę na luz i leż więcej:-) Mnie dziąsła nie krwawią.
Tarczyce kontroluje, co miesiac badania + po konsultacjii z lekarzem podnosimy dawki,emotion mi krwiawią praktycznie codziennie dziąsła przy myciu zębów. A co do twardnienia brzuszka na wieczór to pewnie poo całym dniu na nogach, za dużo wysiłku, więc musisz więcej wypoczywać w ciągu dnia ;-)
Widze ze ogolnie nie jestem sama z tymi krwawiacymy dziaslami,a moje dziąsła to mało powiedziane, że krwawią czasem jak myję zęby krew leje mi się po szczoteczce i ręce
[...]
Moja macica to jest pod kołderką tluszczu więc nie bardzo mam jak ją macać a zresztą nawet się tego boję pewnie moja gin jutro ją wymaca ;0
Moja siostra rodzila przez cesarke, ale marzy zeby rodzic normalnie.Jeszcze Wam napiszę, że wszystkie moje koleżanki które miały pierwsze cc następne też chcą tak rodzić. Właściwie tylko jedna miała cesarkę ze wskazaniem bo dziecko było ułożone poprzecznie i ona następne chciałaby bardzo rodzić naturalnie. Takim jest wyjątkiem:-)
Mallinowa ja mam ciagle otwarte na zakladkach inne kalendarze:
jestem blondynka i owłosienie mam raczej niewidoczne i skąpe ale ostatnio nawet mój mąż zauważyła na podbrzuszu jakaś większą sierść
- mam nadzieje ze to nie będzie postępować bo jeśli tak to już zaczynam zbierać na zabieg laserowy po ciąży:-)Witam się o poranku :-)
Ja już wyprawiłam Majkę do przedszkola i zaraz zabiorę się do prasowania, bo nazbierało się z dwóch prań a te małe bluzeczki i falbanki .... masakra, ale zrobię zanim zacznie się gorąco robić
Musa - nie przejmuj się, ja tez jestem blondynką i owłosienie na ciele raczej niezbyt obfite, a teraz nie tylko podbrzusze zarosło, wytworzyło się coś w rodzaju bokobrodów :-( , a i na piersiach dostrzegłam ostatnio parę włosków ... masakra jakaś, ale ponoć normalna - zwłaszcza jak się ma chłopaka podobno :-) - ja śmieję się, że będę pierwszym facetem w ciąży