Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już wyprawiłam Majkę do przedszkola i zaraz zabiorę się do prasowania, bo nazbierało się z dwóch prań a te małe bluzeczki i falbanki .... masakra, ale zrobię zanim zacznie się gorąco robić

a i wczoraj pralam wiec szkoda gadac
. Narazie nie zarastam
. Ja to chbya szatynka jestem hehehe, dawno swoich wlosow nie widzialam 
witam sie moje drogie
ale sie najadlam. Niby trzy kanapki z razowca takie kwadratowe ale pomidor mialam duuzy i ledwo siedze.
Wypije kawke i sie za cos wezme.
Podszykuje sobie obiad, tzn posypie udziec z indyka przyprawami niech nabiera aromatu bo jesc beziemy jak R wroci z pracy i pojedzie po Kube, czyli raczej po 16.
ja tez swojego wyprawilam. Teraz ma lepiej bo jak pracowalam to wstawal o 6:30 zeby R go zdarzyl ubrac przed wyjsciem i wyjezdzalismy ok 7:30 a teraz to o tej dopiero wstaje moj maly spioch
a i prasowania tez mam fure, tyle ze juz pewnie z 4 pran bo jeszcze z przed weekendu majowegoa i wczoraj pralam wiec szkoda gadac
Co do tych wlosow to jak czytalam to az zaczelam sobie twarz gladzic czy ich nie mam. Narazie nie zarastam
. Ja to chbya szatynka jestem hehehe, dawno swoich wlosow nie widzialam
Mamba ja mam koleznke co ma ciemne i mocne wlosy i jej na rekach tez takie rosly i praktycznie od szkoly musi golic i rece. Juz nie wiem co lepsze, ja nie mam ciemnych i grubych choc bym chciala ale za no mam mniej problemow z goleniem. Jak robilam cieply wosk to tylko do kolan no na udach to mam meszek tylko. A i na lydkach nie bardzo widoczne, chyba ze z bliska
a ciemna linie na brzuchu juz macie, ja juz mam, nie mocną ale widoczna
No i mamy środek tygodnia :-) Ja dzisiaj spuchłam totalnie na twarzy, bo ósemka rozerwała mi dziąsło w strzępki, boli jak cholerka... :/ nie wiem czy uda mi się coś dzisiaj zjeść :-(