reklama

Październik 2012

U mniej jeszcze ciemnej lini brak nawet cienia jeszcze nie ma, zato troszkę wlosków pojawiło się tu i tam ale na szczęscie jasne i niewidoczne za bardzo.

KarolaM &&&&&& za wizytkę.
Emotion to się na szczęscie nie przepracujesz w pierwszy dzień;-)

reklama
natknęłam się dzisiaj na taką stronkę - Moda na Brzuszek - Home organizują bezpłatne warsztaty w różnych miastach. w sumie wygląda to głównie na reklamy, ale może ktoś ma ochotę skorzystać - mają być darmowe próbki, konkursy z nagrodami. ja planuję iść w przyszłym tygodniu w łodzi więc dam znać czy warto
a może któraś była w poprzednich miastach?

Witaj Jaazosia. Co do usg to dokładnie jak pisały dziewczyny zależy od lekarza. Ja mam zawsze na koniec szyjkę sprawdzaną, i jeden lekarz na chwilę "Przeprasza" męża i on idzie sobie tak trochę z boku, a inny lekarz pytał się jak ja chcę. A mi to oczywiście rybka, bo to lekarza się wstydzę, a nie męża :-p.
Aha i gratulacje chłopaczka. Macie już imię?

Ja jeszcze nie mam kreski. A co do owłosienia to ja z córką miałam więcej, a teraz niby chlopak i mniej. Dziwne to :cool:

Jutro opowiem Wam jak mi było na tym usg. :-) Trzymajcie kciuki!!
Co do imienia to na razie chcemy aby nasz synek nazywał się Aleksander. A gdyby z Aleksandra zrobiła się dziewczynka, to będzie Alicja i też będzie fajnie ;-)

Co do kreski, to ja żadnej nie zauważyłam... Ani włosków, ani... Nie wiem, moja ciąża jest chyba jakaś inna. Nie puchną mi nogi, nie boli głowa, nie mam huśtawki nastrojów. Nawet nie wymiotowałam ani razu w pierwszym trymestrze. No poza incydentem z grypą żołądkową, którą mi mój M. przyciągnął do domu, ale to też tylko 1 dzień.
Chyba ciąża mi służy :laugh2:

Ok, zapomniałam dodać do większości braku pewnych objawów magicznego słowa JESZCZE :laugh2:
Bo wszystkie to mnie na pewno nie ominą! :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jaazosia to ja mam podobnie, prawie żadnych dolegliwości. No może oprócz niskiego progu cierpliwości :crazy:.Czasami nic tylko uciekać ode mnie :szok:. Też mi ludzie mówią, że jestem stworzona do rodzenia dzieci, bo tak lekko ciąża mija... ale mi na jakiś czas wystarczy. A później zobaczymy...

Szczerze ja chyba też nie widzę w sobie objawów ciąży, tylko w pierwsze tygodnie zapach mięsa a ja juz padałam, ale teraz. No smieje sie czesto,ale to u mnie naturalne :D

Cześć dziewczyny!
weszłam tylko sie zameldować, że ze mną wszystko ok ale brakuje mi czasu na kompa. Coś tam dziś poczytałam, ale i tak Was nie nadrobiłam. Dużo produkujecie. U mnie pogoda piękna i spędzam całe dnie na ogródku. Wieczorkiem jestem z M i na reszte przyjemności czasu brak. Chyba tylko deszcz i burza przywróci mnie na forum:sorry:
Pozdrawiam wszystkie mamuśki serdecznie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry