*PaMinka
Wdrożona(y)
hej laski :-)
Ale brzydka pogoda dobrze chociaż że nie pada ale strasznie mi się spać chce ale nie ma szans. Muszę ogarnąć troche dom a później siebie bo dzisiaj ja będe dumną mamusią na przedstawieniu w przedszkolu z okazji dnia rodziny :-)
Trochę mi się smutno zrobiło bo Miki rano mi mówi że dzisiaj w przedszkolu jest dzień mamy, taty i dziecka i pyta się czy tat przyjdzie
no a tata nie da rady niestety:-(
Aguga 100 lat dla ciebie, najlepsze życzonka
Mina nareszcie się doczekałaś czwartku
teraz się tam pięknij dla mężola 
Ptyśka dobrze że z mamą ok
Ale brzydka pogoda dobrze chociaż że nie pada ale strasznie mi się spać chce ale nie ma szans. Muszę ogarnąć troche dom a później siebie bo dzisiaj ja będe dumną mamusią na przedstawieniu w przedszkolu z okazji dnia rodziny :-)

Trochę mi się smutno zrobiło bo Miki rano mi mówi że dzisiaj w przedszkolu jest dzień mamy, taty i dziecka i pyta się czy tat przyjdzie
no a tata nie da rady niestety:-(Aguga 100 lat dla ciebie, najlepsze życzonka
Mina nareszcie się doczekałaś czwartku
teraz się tam pięknij dla mężola 
Ptyśka dobrze że z mamą ok
Najpierw obudziło mnie w nocy dziecko sąsiadów, chyba jakiś maluszek i wyło tak przez godz. Rodzice chyba nie umieli go uspokoić, a potem od rana panowie z kosiarkami brzęczeli za oknem. Koszmar
czyli prawie 2,5 kg truskawek:-)
nie wpadłam na to
jeszcze zapomnial kasy na bilet a bankomat sie po zlosci zepsol w sklepie i wracal do domu i cos mysle ze sie spoznil
ale z nim tak zawsze wiec powinnam byc przyzwyczajona ze on zawsze ma czas .....tylko te hormony buzuja jak sie wrocil do domu to myslalamze go w leb walne