Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj nieraz mi Karola brakuje tej opcji I like it :-)szkoda że tu nie ma opcji LUBIĘ TO bo bez wahania bym Ci kliknęła![]()
już bredzą o porodach na tvn..żenada..
Aguga najlepsze życzenia dla Ciebie i udanego świętowania!
ostatnio na takim spotkaniu dla mam prezentowali pieluchy wielorazowe i też podkreślali jak to tanio wychodzi. nie powiem całkiem ładne teraz te pieluszki, nie to co te za czasów naszego dzieciństwa. Ale ja raczej się nie zdecyduję, a już na pewno nie od początku. to też moje pierwsze dziecko i myślę że na początku będę miała dosyć wrażeń i obowiązków że już pranie pieluch sobie odpuszczę...może potem, jak się z tym wszystkim trochę ogarnę to kupię coś na próbę...a co do kosztów to też zależy - można naprawdę trafić na fajne promocje tych jednorazowych że wcale tak drogo nie wychodzi, zresztą jak już kilka z was pisało na wątku zakupowym poza pampersami jest wiele innych pieluch które też są OK, a znacznie tańsze
Karola tylko uważaj z tymi truskawkamija we wtorek kupiłam pierwszy raz, tak się rzuciłam że do wieczora się ruszać nie mogłam
![]()
dbanie nie pomagalo jesli ma miec odparzenia to bedzie miec. czasem mial na tyle mocne np w po nocy (pomino zmiany pioeluchy o godzine lub dwie) ze miala wrecz bomble na tylku. kolezanki corcia z kolei miala uczulenie od pampersow firmy pampers a skolei biedronkowe dady lepiej jej slozylyA ja odrazu wiem że nie będzie mi się chcialo prać wielorazówek i u nas będą pampersy tak szczerze to pewnie z lenistwaa jak mamusia będzie dobrze dbać o maluszka to i odparzenia nie straszne
![]()
zgadzam sie ze trzeba odpowiednio dbac o mala doopinke ale sa zeczy niezalezne od nas neistety. mam juz doswiadczenie w tej kwestii i tym razem obstawiam u siebie wileorazowki