reklama

Październik 2012

jutrzenka porozmawiaj z mężem o swoich odczuciach, razem coś poradzicie. Ja osobiście wolałabym nie iść nawet do kościoła, przeraża mnie tak smutna uroczystość w stanie w jakim jesteśmy. Trzymaj się kochana.

Też mam już drobny kłopot z malowaniem paznokci, ale wykręcam stopy jakoś tak śmiesznie i wtedy udaje mi się pomalować jednym kolorem ;) Buty jak na razie zakładam sama, ale pewnie dlatego, że to baletki i sandały bez zapinania, hehe ;-)

reklama
Wczoraj byliśmy na festynie, akurat trafiliśmy na koncert jakiegoś młodzieżowego metalowego zespołu i mimo, że nie czułam żeby Młoda coś brykała, to jak mi w jednym momencie siadła na pęcherzu, to myślałam, że się z miejsca zleję...:wściekła/y: Uwielbiam takie akcje :-D Po 5 minutach był już spokój :-D

moja też lubi mi przyłożyć w pęcherz i najlepiej właśnie w miejscu publicznym:-)

Jutrzenko - zrób jak uważasz do niczego się nie zmuszaj, ja rok temu byłam w takiej beznadziejnej sytuacji gdy zmarł mój dziadek, byłam w domu jak zachorował i odwiedziłam go w szpitalu, jak tylko wróciłam do Wawy dziadek zmarł(mam prawie 300 km do domu). Nie byłam w stanie drugi raz pojechać tyle km i nie było mnie na pogrzebie.

Patrycja- weź może no-spę i poczkaj, jak dalej będzie cię bolał to może lepiej spytać gina. Mnie nadal kłuje i ciągnie ale po piątkowej wizycie myślę, że jest wszytko ok a brzucho rośnie więc może pobolewać

byłam wczorej na tych targach M&B, pooglądalismy z mężem wózki i łóżeczka i muszę przyznać, że sporo się dowiedziałam. Kiedyś pisałam, że myśleliśmy o wózku Jane ale facet, który zajmuje się ich dystrybucją uświadowmił nam wczoraj, że firma robi coraz gorszy towar i z kilku modeli chcą się całkiem wycofać. Więc zostaję przy I'coo.

była Czarek Pazura z tą swoją Anetką, kupili a raczej pewnie dostali taki wóz
wozek-gleboki-inglesina_10513.jpg

teraz sprawdziłam w necie i poprzednio miał taki sam (hmmmmm) może wypożyszczył swój na targi? ciekawe?
dc6586302dba507c41959931784b5ed4.jpg

Ostatnia edycja:
Witam.
Można się przyłączyć?
Tp mam wyznaczony na 1 października :)
Oczekujemy synka, Filipa :)
Klerka witaj

jak mija dzionek dziewczyny..
Jutrzenko ja ci nie doradzę. Wcale się na tym nie znam a o przesądach takich nie słyszałam'

a państwo celebryci Pazurowie pewnie dostali taką furę dla dziecka.. jak wszystko dostają od samochodów począwszy po smoczki ..

Witam dziewczynki, ja już po wizycie, zaraz opiszę w stosownym wątku

jutrzenka - ja by, poszła do kościoła tylko, msza za zmarłą osobę jest najważniejsza, a jak masz się stresować - babci niestety juz nie pomożesz, obgadaj sprawę z mężem, jak nie będzie miał przeciwwskazań, to nie widzę problemu... ale oczywiście każdy robi jak uważa

marand, bellka - &&& zaciśnięte :-)

byłam dziś u dentysty , wykryła mi dwie malutkie dziurki i jedna strzeliła od ręki oraz jedno dziursko :-( - o którym wiedziałam - i musiała wpakować lekarstwo - oby się udało bez kanałowego, jest podobno szansa na to :-)

widzę, że Klerka zbanowana - nowe wcielenie sysi-marysi? i czemuż ta osoba (płci nie jestem pewna) uparła się tak na nasz wątek?

Ja zdążyłam już wykonać bigosik z młodej kapustki, pomidorków, zieleninki - pycha choć light :-), i oczywiście truskawy rules :-)

piszecie, że truskawki maja być krótko, więc muszę zamrozić trochę na zimę :)

Dziewczynki jeśłi któraś będzie poszukiwała oryginalnego pomysłu na prezent z okazji urodzin,chrztu,ślubu itd to zapraszam ,może któraś się skusi.Pracę wykonuję własnoręcznie i pokazuję część które wykonałam :-)

Uploaded with ImageShack.us

widzę, że Klerka zbanowana - nowe wcielenie sysi-marysi? i czemuż ta osoba (płci nie jestem pewna) uparła się tak na nasz wątek?

Ja zdążyłam już wykonać bigosik z młodej kapustki, pomidorków, zieleninki - pycha choć light :-), i oczywiście truskawy rules :-)
Od razu mi podpadła!! Ah ta intuicja w ciąży :-D
Obiad pyszny więc się mnie spodziewaj ;-)

Malinowa P - już dymi dla Ciebie na talerzu .. :-), nie będę taka i zdjęcia nie wstawię, choć zawsze o nie błagasz :-D:-D:-D

zapomniałam Wam napisać, że zobaczyłam dziś u Majki w przedszkolu ogłoszenie, że są przypadki zachorowania na szkarlatynę... no jak nie urok to...

reklama
witam po weekendowo moje brzuchatki:-)
gratuluje wszystkim mamom udanych wizyt i ściskam również te które wizytują dentyste! mnie też czeka wyprawa bo cuś mnie ząb boli i nie chce przestać.
Dziecko mi dziś daje kopniaki do wyboru do koloru-zauważyłam że kopie jak Go zgniatam,jak zjem coś słodkiego,jak napije sie kawy albo jak chce mi sie pić -to jest ciekawe bo jak napije sie wody to przestaje kopać,albo zbieg okoliczności albo rzeczywiście sie domaga:-)
u nas dzis na obiad schabowy i zasmażana młoda kapusta:-D

Aha zapomniałam -co do pogrzebu to nie wiem jaki jest przesąd,ale jeśli to nie jest najbliższa osoba to nie powinno sie uczestniczyc w całęj ceremonii,może tak jak dziewczyny pisały ze tylko Kościól.W każdym razie bardzo współczuje sytuacji

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry