reklama

Październik 2012

Buty jak na razie zakładam sama, ale pewnie dlatego, że to baletki i sandały bez zapinania, hehe ;-)

hahahahahahha, dobre, to mie rozbawilas

Oj ta Klerka, jak weszla to sprawdzilam jej profil bo mi Sysia przez mysl przeszla. Pisala u nas i jeszcze na drugim temacie. Co za kretyn/kretynka ciagle zaklada nowe konto i sie nie domysla ze dostanie bana :wściekła/y:

Aguga no brawo, widze ze masz zdolnosci jak moja sis. Na 10 rocznice slubu mi wyhaftowala twarz Jezusa na takim duzym plotnie i mam oprawione w ramke i wisi w salonie.

Sonka ojj, oby Ci do domu jej nie przyniosla

reklama
Dziecko mi dziś daje kopniaki do wyboru do koloru-zauważyłam że kopie jak Go zgniatam,jak zjem coś słodkiego,jak napije sie kawy albo jak chce mi sie pić -to jest ciekawe bo jak napije sie wody to przestaje kopać,albo zbieg okoliczności albo rzeczywiście sie domaga:-)

u mnie najbardziej kopie jak głodne, pić lub gdy mam inaczej położyć się lub usiąść. daje o sobie znać. lub jak chce bym się nie denerwowała :-D

kochane mam problema.. pokazały mi się na brzuchu z jednej strony czerwone swędzące plamki..
wyczytałam że nie jest to cholestaza bo swędziałoby całe ciało. Może rozstępy się robią albo uczulenie na truskawki.. tyle ich ostatnio wciągam..

ja nic nie doradzę w sprawie pogrzebu - najlepiej decyzję podjąć z mężem...ale ja nie zwracam uwagi na żadne przesądy...
w sprawie Sysi/Marysi się nie wypowiadam...są ludzie i taborety...

Ja już po obiedzie - żurek mi już wychodzi perfekcyjny :biggrin2: jeszcze na dziś w planach muffinki i żeberka z ziemniaczkami opiekanymi i sałatką wiosenną:biggrin2:
Karola idę do Ciebie na obiad. :-D

a co do tych taboretów i ludzi - prawda to są takie osoby i takie ale żeby urodzić się klamką??!! :-D:-D

mmmm żurek mniam :-) i żeberka....
a mufinki chciałabym kiedyś spróbować nie miałam okazji ich jeść.

kochane mam problema.. pokazały mi się na brzuchu z jednej strony czerwone swędzące plamki..
wyczytałam że nie jest to cholestaza bo swędziałoby całe ciało. Może rozstępy się robią albo uczulenie na truskawki.. tyle ich ostatnio wciągam..

może i mogą być rozstępy nie martw się, kiedy masz wizytę?? spytaj lekarza.

w środę idę do doktorka po L4. Żemym badań krwi i moczu nie zapomniała zrobić jak ostatnio.. o moczu zapomniałam.
wypiłam właśnie wapno musujące bo tylko takie mam w domu.. niestety słodzone aspartamem wrrrr

Witajcie dziewczyny

Jutrzenka co do pogrzebu to ja bym poszła tylko na mszę ale to moje zdanie ;-)

Widzę że temat paznokci hehe ja ostatnio doznalam szoku jak chcialam ogolic bikini schylilam sie jak zawsze przy goleniu i nic nie zobaczylam bo całe łono zaslaniał mi brzuch hahaha to ci psikus zapomnialam ze mam brzuch musialam stanac przed lustrem :-D:-D:-D to już nie zarty dziewczyny będzie coraz cięzej :tak:

Ja zauważyłam że moja Haneczka uspokaja się na weekend nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale w zeszłym tygodniu też już przy piatku była bardzo spokojna a dziś od rana daje czadu chyba czuje że taty nie ma :tak::-)

aguga piękne te rzeczy ja chyba się skuszę wstawię do anty ramy :-)

Dziewczyny a jak to widac jak ktoś jest zbanowany? sysia -marysia-klerka haha ciekawe ile jeszcze podejść bedzie.

A ja dziś na obiad ryż z truskawakami a jak :-D
Jutro chyba zrobię sobie dorsza z warzywkami :tak: mam ochotę na ryby :-)

w środę idę do doktorka po L4. Żemym badań krwi i moczu nie zapomniała zrobić jak ostatnio.. o moczu zapomniałam.
wypiłam właśnie wapno musujące bo tylko takie mam w domu.. niestety słodzone aspartamem wrrrr

ja też wapno piłam ostatnie kilka dni i skurcze nog mineły ufff na szczęście :-D

karola
tylko troche mi zajmie dostanie sie do Ciebie a po pracy dopiero moge wyruszyc :-):-)

aguga
piękne te Twoje dzieła. :tak::tak::-)

reklama
No ładnie z tym trollami.Może uda nam się kiedyś zamknąć forum co???
Przetrwałyśmy razem prawie 6miesięcy w tym samym składzie,piszę i tak praktycznie te same dziewczyny ciągle.
Ja dzisiaj jem jak wariatka ,przytyję na pewno.
Mina może to uczulenie ,pij wapno i obserwuj jak się utrzyma dalej to do lekarza.
Karola nie sprzedawałan akurat na allegro,ale z innego forum dziewczyny zamawiały dla siebie i później ich znajomi też chcieli.Dla starszego synka wyszyłam kubusia puchatka i teraz dla młodeszego też się zabieram do wyszywania.Miałam przerwę 5miesięczną bo tak mnie odrzuciło od szycia,że szok.
Jutrzenka pochwal się koniecznie obrazem.Uwielbiam oglądać czyjeś prace.Ja wyszyłam synkowi portret ,wstawię na prywatną galerię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry